Grav accident de circulație pe DN 6, în judeţul Olt. Traficul a fost oprit

Grav accident de circulație pe DN 6, în judeţul Olt. Traficul a fost oprit Sursa foto: ISU Olt

Un grav accident de circulație s-a produs pe DN 6 în județul Olt. Un buldo-excavator a lovit un limitator de înălțime, iar acesta s-a prăbușit peste un autoturism în care se aflau doi bărbați și o femeie.

Un grav accident de circulație s-a produs pe DN 6 în județul Olt. Un buldo-excavator a acroșat un limitator de înălțime, iar acesta s-a prăbușit peste un autoturism. Pasagerii din mașină au suferit contuzii grave, iar o femeie în vârstă de 66 de ani a intat în stop cardio-respirator.

Accident grav în județul Olt

Accident grav pe DN 6 în județul Olt. Una dintre victime a rămas încarcerată, iar o altă a reușit să iasă din autoturismul avariat. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeia în vârstă de 66 de ani, intrată în stop cadio-respirator. Între timp au fost transferate la spital celelalte două victime în vârstă de 18, respectiv 42 de ani.

„Din primele informaţii, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conştientă şi o victimă în afara autoturismului, conştientă”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

Ne puteți urmări și pe Google News
Grav accident de circulație în Olt

Sursa foto: ISU Olt

O femeie de 66 de ani a murit

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Olt, salvatorii din cadrul Detașamentului Caracal și Detașamentul Slatina au intervenit cu autospeciale de stingere echipate cu un modul de descarcerare. La fața au locului au mai fost trimise două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru descarcerări grele și o autospecială pentru primă intervenție. Toate acționează pe Drumul European, în zona localității Pestra.

„Echipaje din cadrul staţiei Stoeneşti, detaşamentului Caracal şi detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie acţionează pe Drumul European 70, în zona localităţii Pestra, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de căderea unui limitator de înălţime peste un autoturism aflat în trafic”, a transmis ISU Olt, imediat după accident.

Grav accident de circulație în Olt

Sursa foto: INQUAM_Photos

Accident provocat de un buldoexcavator

De asemenea şi Compania Naţională Căi Ferate a emis un comunicat în acest sens. CFR a anunţat că buldoexcavatorul a lovit limitatorul de înălţime montat pentru siguranţa traficului feroviar de la km 142+378.

„Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 12.40, pe DN 6, între Roșiori și Caracal. Poarta de gabarit acroșată și ruptă de autotren fiind amplasată înaintea podului de cale ferată situat între stațiile CF Fărcașele și Drăgănești Olt.

Din informațiile transmise de la fața locului, grinda porții de gabarit a fost smulsă de pe poziție. Iar în momentul prăbușirii de pe reazeme a acroșat un autoturism, accidentul rutier soldându-se cu victime”,se arată în comunicatul emis de CFR.