Au 19 copii şi mai vor unul. Motivul care stă la baza deciziei cuplului

Au 19 copii şi mai vor unul. Motivul care stă la baza deciziei cuplului Sursa foto: Facebook

Familia are 19 copii, dar cei doi soţi spun că își doresc să aducă pe lume încă unul, iar motivul pare a fi destul de justificat.

Familia are 19 copii, dar cei doi soţi spun că își doresc să aducă pe lume încă unul. Este vorba despre Desiree Hart-Spegal, 35 de ani, şi soțul ei, Chris, în vârstă de 42 de ani, care au împreună 10 fete și nouă băieți. Aşadar, cei doi soți nu vor să se oprească aici și mai vor încă un copil cât mai repede.

Familia mai vrea unul ca să poată avea un număr egal de băieți și fete

Familia cu 19 copii au o poveste de dragoste care a început în octombrie 2013 prin intermediul unor prieteni comuni. Sunt căsătoriți din iulie 2014. Desiree Hart-Spegal și Chris din Forth Worth, Texas, SUA, își doresc să egaleze numărul de băieți cu cel al fetelor. În prezent, cei doi soți au 10 fete și 9 băieți și nu exclud să aducă pe lume încă un copil.

Bărbatul a mai fost căsătorit înainte și are din primul mariaj 8 copii: Skyler (21 ani), Gavin (20 ani), Braden (19 ani), Kaden (16 ani), Jayden (13 ani), Sarayia (13 ani) și gemenii Chevelle și Donny, în vârstă de 10 ani.

De asemenea, femeia din SUA are la rândul său trei copii din mai multe relații anterioare: Maliki (18 ani), Makaila (17 ani) și Andrew (10 ani). Iar împreună au 8 copii.

Familia care are 19 copii Cei doi soti nu vor sa se opreasca aici si mai vor inca un bebelus

Au 19 copii şi mai vor unul. Sursa foto: Mirror.

Cei 8 copii sunt: Christa (8 ani), Izabella (7 ani), Christopher Jr (6 ani), Lily (5 ani), Heavenly-Grace (4 ani), Elliesiah (3 ani), Breiella (1 an) și Zeke (șase luni).

Mama a spus că sunt o familie perfectă

Familia nu vorbeşte deloc despre cât de greu le este cu cei mici. Dar recunoaşte că nu se poate relaxa pentru că este întotdeauna solicitată.

„Sunt foarte fertilă. Avem 10 fete și nouă băieți. Sunt deschisă să am un al douăzecilea copil – ca să fim chit. Nu mă deranjează să am mai mulți”, a spus ea.

„Îmi place să am atât de mulți copii. Suntem o familie mixtă perfect imperfectă. Continuăm să mergem și să mergem mai departe”, a completat Desiree.

„Acum chiar îmi place personalitatea fiecăruia. Toate personalitățile lor diferită și îmi place să îi văd cum cresc”, a spus Chris.

Cuplul și cea mai mare parte din copii locuiesc într-o casă cu mai multe dormitoare din Spokane, Washington. Anterior, stăteau într-o locuință cu 4 dormitoare. Desiree a cheltuit 6.000 lire sterline pe cadouri și cina de Crăciun anul acesta.