Filmele anului 2024. Producția Gladiatorul 2, cea mai așteptată

Filmele anului 2024. Producția Gladiatorul 2, cea mai așteptată Filme. Sursa foto: Dreamstime.com

În 2024 cinefili se vor putea bucura din plin de vizionarea unor producții spectaculoase. Cu toate că Oferta este una bogată, nu toate filmele așteptate vor fi lansate. Cauzele principale ale contextului sunt legate de impactul pandemiei, fenomen care a diminuat bugetele.

În 2024, cinefilii vor fi surprinși cu o ofertă bogată de filme bune. Totuș,  paleta nu este atât de largă pe cat de mari erau promisiunile în anii precedenți. Pandemia de Covid afectat serios inclusiv acest domeniu, iar consecințele sunt încă vizibile. Astfel, lansarea unor producții mult așteptate a fost amânată până în 2025.

Filme bune 2024. Producțiile pe care nu ar trebui să le ratezi

Una dintre cele mai așteptate producții a fost amânată pentru 2025. Este vorba despre "Mission: Imposibil" a lui Tom Cruise. De asemenea,filmul live al Disney "Snow White", nu va apărea în anul următor.

Filmul„One Life" va fi lansat În Marea Britanie încă din prima zi a anului 2024. Acesta descrie i acțiune din perioada premergătoare celui de-al Doilea Război Mondial, când Nicholas Winton a contribuit la salvarea vieţilor a sute de copii evrei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Personajul principal a ales călătoria cu trenul pentru a-i duce pe minori departe de Cehoslovacia ocupată.

„That's Life" apare în ianuarie și se referă la un cadru de acțiune din anii 1988. Johnny Flynn şi Sir Anthony Hopkins îi interpretează pe Winton cel tânăr şi pe cel bătrân.

De asemenea, „Poor Things", se numără printre cele mai așteptate filme. Acesta o are în prim plan pe Emma Stone care joacă rolul unei femei care porneşte într-o călătorie de dezvoltare emoţională şi sexuală. Producția a ocupat locul l la Festivalul de Film de la Veneţia în septembrie.

„Mean Girls”, favoritul tinerilor

Producția apare în 17 ianuarie este așteptat de milioane de tineri din întreaga lume. Aceasta a trecut prin mai multe adaptări în ultimii ani. Inițial, acesta debutat pe piața ca o carte "Queen Bees and Wannabees". Ulterior, aceasta a devenit baza comediei din 2004. Mai târziu, unul dintre cele mai așteptate filme a fost transformat într-un musical pe Broadway. Acum, producția revine sub o altă formă.

De asemenea, „The Holdovers", producție care apare din 19 ianuarie, este așteptată de cinefili. Aceasta ilustrează cazul unui profesor care preda în anii '70 într-o școală de băieți. Acesta se vede nevoit să aibă grijă de un grup de elevi care nu se pot întoarce acasă în vacanţă.

Filmele anului 2024. Producția Gladiatorul, cea mai așteptată

Filme 2024. Sursa foto: Dreamstime

Filme 2024. O nouă producție despre Holocaust

„The Zone of Interest ” este o producție despre Holocaust. Filmul analizează evenimentele prin prisma vieţii de familie a unui comandant al lagărului de concentrare de la Auschwitz. Filmul este adaptat după romanul din 2014 al lui Martin Amis.

De asemenea, filmul biografic „Bob Marley: One Love ”, apare în 14 februarie.

Produce producția urmărește viața în detaliu a regretatului artist. Un alt film biografic din 2024 este dedicat artistei Amy Winehouse.De asemenea, Venom 3 și Gladiator 2 sunt alte două filme care apar în 2024.