Bugetarul cu spații comerciale în Italia și dividende de milioane. Averea lui Vasile Iliuță

Bugetarul cu spații comerciale în Italia și dividende de milioane. Averea lui Vasile Iliuță

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță este cu siguranță un om bogat. Cu venituri de milioane de lei, terenuri și case, Iliuță a trecut chiar și granițele țării cu afaceri.

Vasile Iliuță este cu adevărat un latifundiar. Acesta deține sute de hectare de teren agricol. Vorbim de 459,90 de hectare, în localitatea Vâlcele, Călărași. Președintele CJ deține jumătate din întreaga parcelă. De asemenea acesta mai are jumătate dintr-un teren intravilan de 2.000 de metri pătrați.

Terenul e în aceiași localitate ca și cel agricol. De asemenea tot acolo mai deține încă jumătate dintr-un alt teren de 2.000 de metri pătrați. În localitatea Floroaica acesta deține jumătate dintr-un teren de 4382 metri pătrați. Și tot în Vâlcele mai are jumătate dintr-un teren intravilan de 2.000 de metri pătrați.

În aceiași localitate, președintele CJ are și o casă de locuit de 282 de metri pătrați. Iliuță are și un apartament în Călărași de 44 de metri pătrați din care deține jumătate. Tot atât deține dintr-un alt apartament de 80 de metri pătrați care se află tot în Călărași. Iliuță mai deține jumătate dintr-o hală de 137 metri pătrați din Călărași și o altă jumătate din altă hală de 105 metri pătrați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Copiii lui Iliuță, peste 3 milioane de lei din dividende

Mai deține o altă jumătate dintr-o casă de locuit din Călărași, de 169 de metri pătrați. De asemenea deține jumătate dintr-un apartament de 66 metri pătrați din București. Și are de asemenea și un spațiu comercial în Italia, în Campo Moro de 900 de metri pătrați din care deține jumătate.

Acesta nu are  mașină, dar nici datorii. Veniturile sale anuale sunt de 162.268 de lei. Soția sa câștigă 75.126 de lei anual. Însă banii vin din dividende. Așa se face că președintele CJ câștigă 7.627.368 de lei din dividende. Iar doi dintre copii săi încasează peste 3 milioane de lei în total, tot din dividende.

Iliuță mai face bani și din arendă. Mai exact 433.857 a scos președintele CJ Călărași din asta. Soția sa a câștigat și ea 400.946 de lei tot din arendarea unor terenuri. Având în vedere că cei doi dețin sute de hectare nici nu este de mirare că iau atâția bani din arendă.