Ludovic Orban revine în PNL? Ce spune Burduja despre o mutare neașteptată

Ludovic Orban revine în PNL? Ce spune Burduja despre o mutare neașteptată Sursa foto: Arhiva EVZ

Ludovic Orban ar putea reveni în PNL dacă se va dori coagularea forţelor de dreapta. Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, nu exclude astfel de discuţii.

Ludovic Orban ar putea reveni în PNL dacă se va dori coagularea forţelor de dreapta. a fost Sebastian Burduja a fost întrebat dacă Orban ar trebui reprimit în PNL. Acesta a spus că  ar trebuie avut un dialog. În opinia sa nu are cine să coaguleze forţele de dreapta decât PNL.

Ludovic Orban ar putea reveni în PNL

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti Sebastian Burduja a declarat că trebuie avut un dialog cu forţele de dreapta deoarece doar Partidul Naţional Liberal le-ar putea coagula.

Întrebat dacă ar trebui reprimit în PNL Ludovic Orban, lider al partidului Forţa Dreptei, Sebastian Burduja nu exclude acest lucru.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cred că trebuie avut un dialog, categoric, adică pentru dreapta şi pentru Partidul Naţional Liberal, care din perspectiva mea e singurul partid autentic şi cel mai mare partid de dreapta, nu are cine altcineva să coaguleze forţele dreapta decât Partidul Naţional Liberal”, a afirmat Burduja.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ludovic Orban revine în PNL? Sursa foto: Facebook

Ce spune Burduja despre negocierile cu PMP

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti a fost întrebat dacă au început dialoguri în acest sens cu PMP. Dar şi cu Ludovic Orban. Sebastian Burduja a răspuns că deoacamdată nu ştie ce să spună legat de acest subiect.

„Nu ştiu să vă spun. Nu se duc în BPN aceste discuţii, se duc cel mult în Biroul Executiv, eu nu fac parte în Biroul Executiv, pentru că Sectorul 1, la festivalul democraţiei, cum a fost supranumit, nu s-a poziţionat nici de partea domnului Orban, nici de partea domnului Cîţu.

Noi am lăsat membrii să voteze conform conştiinţei. Noi, Bihorul, domnul Bolojan şi câteva organizaţii n-au dat o direcţie şi atunci sigur că n-am intrat în Biroul Executiv”.

Cu privire la perioada cât a fost președintele PNL Florin Cîţu, dacă a fost bine în partid, președintele interimar al PNL Bucureşti  a spus:

„Nu l-am susţinut”, a declarat Sebastian Burduja.