O nouă eliminare la America Express. S-a aflat cine va părăsi competiția

O nouă eliminare la America Express. S-a aflat cine va părăsi competiția America Express. Sursa foto: Facebook

S-a aflat care este următoarea echipă care va părăsi America Express. Cele două vedete care vor pleca din competiție nu au ajuns la inima telespectatorilor.

S-a aflat ce echipă urmează să fie eliminată de la America Express. Pe pagina de Instagram Viperele Vesele, un grup format din diferite persoane care lucrează în media, s-a spus că Ada Galeș și mama ei vor părăsi emisiunea de la Antena 1.

O nouă eliminare la America Express

„În etapa cu numărul 6 a emisiunii America Express, SOARELE VA FI VERDE! În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, după ce echipa formată din Sonia Simionov – Iuliana Pepene a fost eliminată, următoarea echipă eliminată din competiție va fi cea formată din Ada și mama ei”, scriu cei de la Viperele Vesele pe pagina lor de Instagram.

O nouă eliminare la <yoastmark class=

Ne puteți urmări și pe Google News
Ada Galeș și mama ei la America Express

O nouă eliminare la America Express. S-a aflat cine va părăsi competiția. Sursa foto Youtube

De ce au fost eliminate Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express

Pe pagina Viperele Vesele s-a mai scris că Sonia Simionov și Iuliana Pepene au ieșit din competiția America Express pentru că așa și-au dorit. Cele două jurnaliste ar fi pus presiune pe producători pentru a fi eliminate de urgență.

„Menționăm că, în ciuda declarațiilor ulterioare, echipa Observator, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, a fost eliminată în urma panicii instalate în rândul celor două și în urma presiunii puse de ele asupra echipei de producție. Antena 1 ne iubește”, mai spune grupul.

Ada Galeș și mama ei n-au ajuns la sufletul telespectatorilor

Internauții au scris pe grup că se bucură că Ada Galeș și mama ei pleacă din competiția de la Antena 1. Aceștia au spus că actrița de la Teatrul Național și mama ei, psiholog, n-au reușit să îi impresioneze și că producătorii au luat o decizie foarte bună.

„Credeam că sunt singura care nu le place. Văd că mai sunt persoane”, remarcă unul dintre comentariile lăsate la postarea Viperelor Vesele. Un alt comentariu chiar spune despre dezvăluirea făcută de către misteriosul grup că este o „veste minunată”.

Ada Galeș a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, Facultatea de Teatru din București, promoția 2014. De asemenea, actrița are un Master în Arta Actorului pe care l-a absolvit în anul 2016.