Simona Halep, printre cele mai bogate românce. Ce avere a strâna până acum

Simona Halep, printre cele mai bogate românce. Ce avere a strâna până acum Bărbații din viața Simonei Halep. Nu doar Toni Iuruc i-a sucit mințile. Sursa foto: Instagram

Simona Halep rămâne printre cele mai bogate românce, chiar dacă a fost suspendată patru ani. Sportiva a făcut o avere uriașă din tenis și are de gând să se oprească aici.

Simona Halep rămâne printre cele mai bogate românce, chiar dacă a fost suspendată patru ani. Sportiva a făcut o avere uriașă din tenis și are de gând să se oprească aici.

Simona Halep (32 de ani) a fost suspendată patru ani pentru că a consumat anumite suplimente contaminate cu Roxadustat. Mulți sportivi și antrenori consideră că această suspendare i-a distrus cariera lui Halep. Cu toate astea, ea se numără printre cele mai bogate românce.

Cât a câștigat Simona Halep din tenis

Halep are și 24 de trofee, iar două dintre ele sunt de Grand Slam. Românca ocupă locul 3 în clasamentul all-time al banilor în tenisul feminin, imediat după surorile Williams. Pe primul loc este rivala ei, Serena Williams.

Ne puteți urmări și pe Google News
  1. Serena Williams 94.816.730 de dolari
  2. Venus Williams 42.595.397 de dolari
  3. Simona Halep 40.203.437 de dolari
  4. Maria Șarapova 38.777.962 de dolari
  5. Petra Kvitova 37.252.032 de dolari

Simona Halep are o avere uriașă

Și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a confirmat că Halep a strâns o avere impresionantă. Românca are aproximativ 35-40 de milioane de euro în cont. Asta fără să luăm în calcul și investițiile ei mari în diferite domenii, cum sunt imobiliarele.

Simona Halep,fotogr

Simona Halep, printre cele mai bogate românce. Are o avere uriașă. Sursa foto: Simona Halep / Facebook

„Halep și-a vândut casa, să-și ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în cont. Familia ei e de respectat, îi cunosc. Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar. Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă. Halep e o doamnă, ține minte! La un părinte adevărat nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

S-a mutat din vila din Primăverii

Recent, Halep și-a vândut și vila din Primăverii, unde a locuit în timpul mariajului cu Toni Iuruc. Sportiva a încasat cinci milioane de euro pentru imobil și s-a mutat la bloc, într-un complex rezidențial din nordul Capitalei.

În prezent, Halep locuiește într-un apartament din Rahmaninov Residence, unde valoare unui imobil este cuprinsă între 840.000 și 4.000.000 de euro.