Soția unui politician, găsită moartă în casă. Prima pistă a poliţiei

Soția unui politician, găsită moartă în casă. Prima pistă a poliţiei Sursa foto: colaj RTV

O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în casă. Aceasta era soţie de primar.

Soţia unui primar din Argeş a fost găsită moartă în casă. Poliţia face acum o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat exact. Tragedia a avut loc în Boţeşti, judeţul Argeş, acolo unde soţia primarului din localitate a fost găsită moartă în propria locuinţă, informează Antena3 CNN.

Ioana Laura, femeia, în vârstă de 33 de ani, era singură în casă în momentul tragediei.

Din primele informaţii, femeia suferea de depresie şi s-ar fi sinucis. Tânăra s-ar fi spânzurat.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ziua de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie de 33 de ani a fost găsită spânzurată. Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul.”, transmite IPJ Argeș

Soţul femeii este primar în localitatea Boţeşti din Argeş şi este la primul mandat.

Până acum nu se ştie ca cei doi să fi avut probleme acasă sau probleme de altă natură care să fi dus la un asemenea gest.

Cei doi aveau împreună trei copii.

Soţia primarului din Boţeşti

Sursa foto: Facebook

Cu o zi înainte de tragedie, soţia primarului din Boţeşti era bine dispusă

Femeia a lăsat în urma sa trei copii mici și un soț îndurerat, familia fiind acum zguduită de această tragedie. În ciuda unei vieți profesionale active, soţia politicianului ar fi fost afectată de o stare de depresie. Lucru care ar fi făcut-o să recurgă la gestul extrem.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmpalt cu exactitate. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor, femeia a scris un mesaj pe rețelele sociale. Ea le ura „La mulți ani!” soțului și copiilor săi, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril. Ea a anexat la mesaj o poză în care apărea zâmbitoare alături de familia sa.

„La mulți ani dragii mei cu multa sănătate!”, a scirs Ioana Laura pe Facebook, cu o zi în urmă.