Natanticu, dezvăluiri despre Cheloo: Ăsta e personajul

Natanticu, dezvăluiri despre Cheloo: Ăsta e personajul Sursa: Facebook

Cosmin Natanticu i-a făcut celebrului artist o caracterizare total neașteptată. Acesta a dezvăluit cum se comportă juratul de la iUmor atunci când nu se află pe platoul de filmare.

Cheloo este unul dintre cei mai controversați artiști din showbiz. Acesta este cunoscut pentru stilul tranșant de a spune lucrurilor pe nume. De data aceasta însă, i-a venit rândul să fie criticat acid.

Cheloo se comportă diferit în spatele camerelor de filmat

Cosmin Natanticu i-a suprins pe fanii artistului cu dezvăluirile uluitoare. Comediantul nu s-a ferit să spună despre Cheloo că ar avea un comportament total diferit.

Remarcile au surprins pe toată lumea, mai ales având în vedere că juratul este cunoscut ca fiind extrem de sobru.  Natanticu susține că are o relație extrem de bună cu colegul lui de juriu. Mai mult, artistul ar fi extrem de prietenos, dincolo de camerele de filmat. Comediantul susține că rapperul ar îmbrățișa rolul de dur doar atunci când apare la televizor.

Ne puteți urmări și pe Google News
Natanticu l-a caracterizat pe Cheloo, fără menajamente

Sursa foto: Instagram

,,Când a aflat că urmează să fiu în juriu m-a sunat și era foarte încântat. El e dur când trebuie să fie dur, e simpatic când trebuie să fie simpatic. Așa cum îl vezi, așa e el, e Cheloo ! Sigur că o forțează un pic la televizor, dar ăsta e personajul pe care și l-a păstrat, și l-a împământenit acolo. Sincer, fără el, n-ar mai fi la fel.”, a spus Cosmin Natanticu.

Discret legat viața personală

Cheloo este prezent în muzica românească de mai bine de un deceniu și jumătate. Cu toate acestea, artistul a preferat să își țină familia departe de ochii publicului. Mai mult, rapperul a evitat mereu să se afișeze alături de partenera lui de viață.

Din acest motiv, fanii au manifestat mereu o curiozitate legat de viața personală.

Cheloo, apropiat de colegii de juriu

Artistul se află de la începutul emisiunii la masa juriului. De altfel, dacă unii dintre colegii lui au fost înlăturați, artistul a rămas în emisiune. Dincolo de zvonuri, rapperul a precizat că s-a înțeles extrem de bine inclusiv cu Mihai Bendeac. Cheloo este încântat și de noua formulă a juriului. Mai mult, acesta s-a arătat extrem de încântat atunci când producătorii emisiunii au decis să îl includă și pe Cosmin Natanticu în echipă.