Care sunt cele mai curajoase zodii, după zodiacul european!

Care sunt cele mai curajoase zodii, după zodiacul european! Horoscop. Sursa: dreamstime.com

Puține sunt zodiile îndrăznețe din zodiacul european. Cele mai multe sunt timide, prudente și calculate. Iată care sunt zodiile îndrăznețe, cele care au curajul să își asume orice risc, indiferent de consecințe, în opoziție cu zodiile cele mai temătoare.

Puține sunt zodiile îndrăznețe din zodiacul european. Cele mai multe dintre zodii sunt timide, prudente și calculate. Iată care sunt zodiile îndrăznețe, cele care au curajul să își asume orice risc, indiferent de consecințe, în opoziție cu zodiile cele mai temătoare.

Zodiacul arată că semnele de Foc se numără printre zodiile îndrăznețe, dar nu sunt singurele. Mulți alți nativi, din zodii de Pământ sau de Aer se pot lăuda că sunt temerari, curajoși și îndrăzneți până în pânzele albe.

Zodiacul european numește  Zodiile  îndrăznețe

Curajul orb, îndrăzneala, puterea interioară și încrederea nelimitată în propriile forțe sunt calități destul de rare. Cu toții putem fi curajoși în anumite momente și temători în altele. Dar zodiile îndrăznețe pun curajul înainte de orice, indiferent de temerile, defectele și lipsurile lor. Astfel, ele câștigă întotdeauna puterea de a merge mai departe, chiar dacă nu tot ceea ce fac cu un curaj nebun duce la rezultate bune.

Ne puteți urmări și pe Google News

Berbec

Este, poate, cea mai îndrăzneață și cea mai temerară zodie. Prin firea lor, caracterizată de elementul Foc, Berbecii sunt făcuți să meargă înainte și să încerce lucruri pe care alții nu au curajul să le încerce. Nativii Berbeci au un curaj nebun să își asume tot felul de riscuri, aventura este o misiune în sine și orice drum presărat cu obstacole reprezintă o provocare pentru ei. Berbecii nu dau niciodată un pas înapoi, oricât ar fi de greu!

Leu

Nativii Lei, guvernați și ei de elementul Foc specific zodiilor curajoase, consideră că trebuie să ataci orice încercare grea cu mult curaj și că trebuie să îți controlezi frica pentru a obține mai mult decât alții. Nativii din zodia Leu pot fi calculați și organizați, dar vor fi întotdeauna mult mai curajoși decât alții când vine vorba să își asume riscuri mari. Dacă nu riști, nu câștigi este vorba lor preferată, iar ei știu că se adeverește întotdeauna.

Scorpion

Este una dintre cele mai inteligente zodii și ca atare una dintre cele mai curajoase. Nativii Scorpioni sunt îndrăzneți, insistenți și ingenioși, iar în fața situațiilor-limită știu să calculeze bine și să aplice cu mult curaj ideile și soluțiile de care alții se tem. De multe ori, Scorpionii se gândesc să își folosească tot curajul, iar dacă nu câștigă își regrupează forțele și merg mai departe, orice ar fi.

Astfel, ei nu pierd niciodată! Săgetător Dacă Berbecii sunt curajoși pentru că nu le pasă de consecințe, iar Scorpionii sunt curajoși pentru că se bazează tocmai pe inteligența și ingeniozitatea lor, Săgetătorii sunt curajoși pentru că au mare încredere în ei înșiși. Cei din zodia Săgetător au un optimism și o putere interioară greu de egalat. În afară de situațiile în care riscă viața și sănătatea cuiva drag, lor nu le este teamă de nimic. Pot oricând pierde totul cu curaj și o vor lua de la capăt.

Vărsător

Nativii Vărsători se numără și ei printre cei mai curajoși nativi din zodiac, datorită energiei lor pozitive și încrederii de sine. Sigur că și ei se tem când trebuie să ia o decizie majoră, dar știu că orice lucru poate fi îndreptat și corectat. Trebuie doar să ai curajul să faci primul pas și apoi lucrurile merg de la sine. Iar Vărsătorii nu se dau niciodată în lături să facă primul pas, atunci când alții se tem să pornească pe un drum nou.

Patru Zodii sunt prudente

Fiecare zodie este curajoasă când este nevoie, dar există și zodii prea calculate și prudente pentru a duce curajul până la nebunie, așa cum o fac Berbecii sau Săgetătorii. Iată 4 zodii inteligente, prudente, cu o tărie de caracter remarcabilă, dar care se tem de anumite riscuri și nu au curajul să folosească întotdeauna cele mai îndrăznețe și riscante soluții.

Taur

Nativii Tauri sunt oameni norocoși și nu sunt genul care să riște ceea ce au pentru a obține ceva incert. Lor le place viața tihnită, liniștea, armonia. Le place să adune bani, să se bucure de confort, să ducă o viață fără riscuri și fără lipsuri și să se bucure de fiecare clipă. Tocmai de aceea, parcursul lor în viață este liniar și nu riscă inutil, decât dacă au foarte mult de câștigat. Cei din zodia Taur nu sunt genul de oameni care să pășească pe drumuri neumblate.

Gemeni

În pofida firii lor aventuroase și imprevizibile, Gemenii iubesc confortul și echilibrul, astfel că nu se aventurează pe căi necunoscute, decât dacă știu că riscurile sunt mici. Gemenii calculează totul înainte de a-și asuma ceva sau de a face o schimbare majoră în viața lor. Au curajul să o ia de la capăt ori de câte ori este nevoie, dar sunt prudenți și au nevoie de prieteni sau de familie să îi susțină moral, dar nu suportă să fie influențați.

Fecioară

Nativii Fecioare se tem de riscuri și consideră că sunt inutile, deoarece totul se poate rezolva cu soluții practice, ingenioase și cu bani. Ei consideră că totul poate fi organizat și calculat astfel încât să nu pierzi nimic și să nu riști nimic. Când sunt puși în fața hazardului și a unor situații greu de controlat, care nu se pot rezolva nici cu bani, nici cu nimic, atunci își pierd curajul și au mare nevoie de oamenii apropiați să îi susțină.

Capricorn

Nativii Capricorni sunt convinși că totul se poate rezolva prin bani și prin muncă asiduă. Iar hazardul, este hazard! Nu îl poți controla, ca atare nu are sens să riști. Cei din zodia Capricorn nu riscă niciodată nimic, dar nici nu au curajul să încerce drumuri noi, soluții inedite, investiții riscante. Viața lor este destul de liniară, se bazează numai pe forțele proprii și nu așteaptă niciodată să le pice norocul din cer. Cu toate acestea, se bucură de multe momente norocoase.

Cele mai puternice șase zodii. Secretul nativilor din aceste semne zodiacale

Sursa foto: Pixabay

Cele mai timide Zodii 

Zodiile de mai jos vor fi mereu în opoziție cu zodiile îndrăznețe și curajoase ale zodiacului. Ele se tem de confruntări, de alegeri dificile, de compromisuri și de eșecuri. Nu sunt lipsite de curaj, dar singure nu pot răzbate prin perioadele tulburi ale vieții. Ele au nevoie tot timpul de cineva să le susțină și să le ridice moralul.

Rac

Zodia Rac se numără printre cele mai prudente și temătoare zodii, mereu în căutarea unui mediu sau a unor persoane care să o susțină. Nativii Raci nu își asumă niciun risc. În fiecare zi își fac planuri pentru cele mai simple lucruri, nu lasă nimic la voia întâmplării, sunt egoiști, zgârciți și foarte economi. Racii strâng bani pentru zile negre și nu au niciodată curajul să facă alegeri hazardate în viață.

Balanță

Nativii Balanțe nu se confruntă cu problemele. Ei le rezolvă, apelând la tot felul de mijloace. Și de multe ori aleg să aștepte sau să ocolească o problemă, decât să o înfrunte personal, când știu că nu vor avea câștig de cauză. Balanțelor le este teamă să se ocupe singure de problemele majore din viața lor. Le lipsește curajul să ia decizii care să le rupă definitiv de situații triste sau dureroase. Ele așteaptă mereu un moment bun care, poate, nici nu vine vreodată.

Pești

Nativii Pești sunt optimiști, visători și încrezători, dar nu au prea mult curaj când viața îi pune în fața unor situații grele. Ei cer imediat ajutor, cer bani, cer sprijin moral. Le cer membrilor familiei să facă front comun pentru ei, chiar dacă s-ar descurca și singuri. Nici măcar nu încearcă să rezolve ceva pe cont propriu. Le este mult mai simplu să le ceară celor din jur să îi ajute. Și de cele mai multe ori evită confruntările pentru că se tem să nu piardă. Vezi detalii neștiute despre cum se împacă zodiile și stresul. Care zodii fac cel mai bine față situațiilor tensionate, potrivit libertatea.ro.