Victorie importantă pentru cariera lui Cristiano Ronaldo - Liga Campionilor Asiei

Victorie importantă pentru cariera lui Cristiano Ronaldo - Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a bifat încă o victorie importantă din cariera sa. Fotbalistul a reușit să înscrie un gol important în Liga Campionilor Asiei. Succesul acestui a fost aplaudat de milioane de fani.

Cristiano Ronaldo a are încă o victorie notabilă în palmares. Sportivul a reușit să înscrie un gol în Liga Campionilor Asiei. Totul a avut loc în cadrul meciului dintre Al-Nassr cu Istiqlol Dushanbe. Disputa a făcut parte din grupa E a Ligii Campionilor Asiei.

Cristiano Ronaldo a bifat primul gol din Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo în vârstă de 38 de ani a reușit o victorie importantă în cadrul acestei partide.  Fotbalistul a înscris pentru gazde în minutul 66. Astfel acesta a reușit să împingă scorul la 1-1. Odată cu această reușită, Cristiano Ronaldo am scris primul gol din Liga Campionilor Asiei.

Starul portughez este considerat cel mai bun marcator din istoria ligii Campionilor din Europa. De-a lungul carierei,  Ronaldo a bifat 141 de goluri în 187 de meciuri în care a jucat. Pe locul secund, imediat după portughez este poziționat Lionel Messi care are 129 de goluri înscrise. Pe poziția a treia ierarhiei rămâne clasat Robert Lewandowski  cu 92 de goluri marcate.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cristiano Ronaldo în meciul de Liga Campionilor Asiei, grupa E

Cristiano Ronaldo, Sursa: Instagram

Cristiano Ronaldo a ținut să sărbătorească acest gol pe teren prin clasicul "calma, calma". Imediat după încheierea disputei starul portughez a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.  În cadrul acestuia, Ronaldo a precizat că este extrem de bucuros pentru reușita lui.  De altfel, fotbalistul și-a asigurat fanii că își va continua cariera sportivă în aceeași notă.

"Un meci bun din partea tuturor. Sunt fericit că am marcat primul meu gol în Liga Campionilor Asiei. Continuăm să câștigăm!", a transmis Ronaldo pe pagina sa oficială de Facebook.

Cum era de așteptat postarea starului a generat numeroase reacții. Peste 4 milioane de fani au apreciat mesajul transmis de sportiv prin intermediul rețelelor de socializare.