Accesoriu purtat de Michael Jackson, vândut pe o sumă fabuloasă

Accesoriu purtat de Michael Jackson, vândut pe o sumă fabuloasă Michael Jackson. Sursă foto: Arhivă EVZ

Obiectul a fost purtat de Michael Jackson chiar la începutul carierei, iar recent a fost vândut în urma unei licitații

„Regele muzicii pop” așa cum era denumit Michael Jackson, este încă iubit de milioane de fani din întreaga lume. Dovada clară în acest sens reiese din cea mai recentă licitație de obiecte personale ale regretatului artist. Un accesoriu purtat de cântăreț la începutul carierei, a fost vândut pentru o sumă uriașă.

Pălăria purtată de Michael Jackson în timpul primului dans "moonwalk", vândută cu peste 77.000 de euro

Fără îndoială, Michael Jackson reprezintă încă un nume important în muzica internațională. Deși a trecut la cele veșnice în 2009, piesele lui sunt în continuare ascultate de milioane de fani din întreaga lume. Mai mult, unii dintre aceștia își arată intenția de a pune mâna măcar pe unul dintre obiectele personale ale regretatului cântăreț.

Unul dintre cele mai râvnite accesorii ale lui Michael Jackson a fost în mod cert, pălăria pe care artistul a aruncat-o înainte de primul lui celebru dans "moonwalk".

Ne puteți urmări și pe Google News
Michael Jackson, pălărie licitată cu 77.000 euro

Sursa foto: Wikipedia

Pălăria a fost scoasă la licitație recent în Paris. La eveniment au luat parte colecționari de astfel obiecte care au aparținut vedetelor. Totodată au fost prezenți și zeci de fani ai regretatului artist. Astfel accesoriul lui Michael Jackson a fost într-un final vândut pentru fabuloasa suma de 77.640 de euro.

Michael Jackson a purtat pălăria respectivă pe 25 martie 1983. Momentul a rămas cu siguranță în memoria fanilor regretatului artist. Acesta avut loc cu prilejul celei de-a 25-a aniversări a uneia dintre cele mai mari case de discuri de la vremea respectivă, Mototown.

În timpul interpretării îndrăgitei melodii Billie Jean,  Michael Jackson a aruncat pălăria. Tot atunci cântărețul a expus în fața publicului și celebrul dans "moonwalk".

Accesoriu nu este însă unul oarecare. Pălăria este confecționată din lână căptușită cu mătase. Modelul Fedora a fost inițial estimat la o valoare maximă de 100 de mii de euro.

În cadrul evenimentului au fost licitate și alte obiecte personale care au aparținut vedetelor. De exemplu, chitara fostului solist de blues T-Bone Walker a fost de asemenea vândută.