Liviu Vârciu, încă un copil. Cum se descurcă în rolul de tată

Liviu Vârciu, încă un copil. Cum se descurcă în rolul de tată Liviu Vârciu și Anda Călin. Sursa: Arhiva EVZ

Liviu Vârciu pare să se descurce minunat în rolul de tată. Chiar dacă acum câțiva ani puțini și-l imaginau în această postură. Îi place atât de mult rolul, încât se gândește la al patrulea copil.

Liviu Vârciu are în prezent trei copii. Primul său copil, Carmina, care a împlinit 21 de ani, provine dintr-o relație anterioară. Cu Anda Călin, are doi copii: Anastasia, în vârstă de șase ani, și un băiețel de trei ani.

Cu toate acestea, pare că el este deschis la ideea de a adăuga un al patrulea membru în familia sa, subiect despre care a discutat recent.

Liviu Vârciu se gândește adesea la un nou copil

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt într-o relație de peste șapte ani și au împreună doi copii. Relația lor pare să fie într-o etapă foarte bună, iar Liviu Vârciu este pregătit pentru următorul pas.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un interviu recent, prezentatorul TV a dezvăluit că ia în considerare ideea de a avea încă un copil. Se simte în largul său în rolul de tată și s-ar putea să-și mărească familia în viitor.

Cu toate acestea, cel puțin pentru moment, Anda Călin nu pare să împărtășească aceeași dorință cu partenerul ei. Se dedică complet celor doi copii pe care îi au deja și nu crede că este momentul potrivit pentru o nouă sarcină.

Fugitiv mă mai gândesc (n.r. la al patrulea copil), am sclipiri, am o inconștiență și mai spun din când în când. (…) Zic să mai treacă câțiva ani și poate, cine știe…Nu am închis încă maternitatea, adică este acolo!

Mi se schimbă doamna la față (n.r. Anda Călin)! Ca Schimbarea la Față, nu vă mint! Momentan ne e greu, copiii sunt mici, nu mai putem să mergem în diferite locuri, cu toate că îi mai lăsăm pe la mama, pe la soacră. În cursul săptămânii filmez, în weekend am eveniment, sunt cu ei seara, cât mai pot să îi prind acasă!”, a declarat acesta pentru ego.ro.

Liviu Vârciu se gândește adesea la un al patrulea copil.

Liviu Vârciu și familia sa. Sursa: Instagram

Carmina Vârciu, despre tatăl său

Se pare că prezentatorul TV este un tată modern, iar Carmina îl percepe ca pe un fel de frate mai mare. Ea se simte confortabil să discute cu el despre o varietate de subiecte.

Chiar și atunci când trebuie să impună reguli sau să fie autoritar, atmosfera nu devine tensionată, iar problemele se rezolvă cu ușurință.

Fata cea mare a prezentatorului TV a avut doar cuvinte de laudă la adresa tatălui său.

Sunt mândră de tata din toate punctele de vedere. Tot timpul am susținut ideea că parcă e fratele meu mai mare, nu tata. Bine, avem momente și de tată fiică, dar mai mult ca frate-miu.

Mai pune câteodată piciorul în prag, ce să faci, asta este, dar are un mod de a pune piciorul în prag foarte drăgălaș, să zic așa”, declara Carmina Vârciu.