Bătrână tâlhărită pe stradă. Bărbatul cu cagulă din Tg Jiu, încătușat de poliție

Bătrână tâlhărită pe stradă. Bărbatul cu cagulă din Tg Jiu, încătușat de poliție Sursa foto: Gorjonline.ro

Bătrână tâlhărită pe stradă. Bărbatul care zilele trecute se plimba în uniformă de camuflaj, cu cagulă și înarmat, pe străzile din Târgu Jiu, a fost reținut în această dimineață. El a încercat să tâlhărească o bătrână, pe stradă. Alarmată de strigătele femeii, o patrulă de poliție locală a intervenit și l-a încătușat pe individ.

Bătrână tâlhărită pe stradă. Bărbatul care se plimba prin Târgu Jiu, zilele trecute, cu o cagulă, haine de camuflaj și  pistol din plastic la brâu a fost reținut. Sâmbătă dimineață, polițiștii locali l-au surprins pe individ în vreme ce tâlhărea o femeie.

Marian Boboc, așa cum se numește individul, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să smulgă poșeta unei femei în vârstă de 68 ani.  El a fost reținut, încătușat și dus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu. Aici urmează să fie cercetat penal pentru tâlhărie.

Bătrână tâlhărită pe stradă. După intervenția polițiștilor locali, victima, aflată în stare de șoc a avut nevoie de îngrijiri. Bâtrâna a fost preluată de un SMURD, întrucât a suferit atac de panică și acuza dureri acute la nivelul șoldului.

Ne puteți urmări și pe Google News
barbat cagula Tg Jiu

Sursa foto: Gorjonline.ro

Bărbatul cu cagulă pe stradă

Zilele trecute, același bărbat se plimba, în haine de camuflaj, cu chipul ascuns sub o cagulă, pe străzile din orașul Târgu Jiu. El avea un pistol la brâu, fiind fotografiat de cei care l-au observat.

Individul a fost reținut de poliţia locală şi predat la Ispectoratului Județean de Poliție. Între timp, arma acestuia a dispărut, însă polițiștii au stabilit că ar fi fost un pistol de jucărie.

„La data de 20.08.2023, IPJ Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a fost văzut în zona unui local public, având asupra sa un pistol și fața acoperită cu o cagulă. În urma verificărilor efectuate bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, dar nu avea asupra lui cagula și pistolul, refuzând să colaboreze cu polițiștii”, se arăta într-un comunicat transmis de IPJ Gorj.

Bărbatul, pe numele său Marian Boboc, este plasat sub control judiciar și era cercetat pentru infracţiuni de lovire, violenţe şi furt. În trecut, el a mai fost condamnat, potrivit IPJ Gorj. Acum, după ce a fost surprins încercând să o jefuiască pe bătrâna de 68 de ani, la șirul acuzațiilor se va mai adăuga una, cea de tâlhărie.