Marele favorit la prezidențialele din 2024, la casele de pariuri. Ce șanse are Simion

Marele favorit la prezidențialele din 2024, la casele de pariuri. Ce șanse are Simion Sursa foto: EVZ

Casele de pariuri anunță marele favorit la alegerile din 2024. Cele mai recente cote la prezidențialele de anul viitor anunță mari surprize.

Casele de pariuri anunță marele favorit la alegerile din 2024. Casele de pariuri îl anunță pe Mircea Geoană în postura de favorit pentru Cotroceni. Marcel Ciolacu nu ar prinde Top 3, potrivit Newsweek.

Casele de pariuri anunță marele favorit la alegerile din 2024. Geoană poate fi viitorul președinte

Au fost afișate cotele și favoriții pentru alegerile prezidențiale. Aceștia sunt în ordine: Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, George Simion și Cătălin Drulă. Alegerile pentru Cotroceni vor avea loc în decembrie 2024.

Mircea Geoană, reacție după atacul cu rachete al Rusiei.

Mircea Geoană are cele mai mari șanse să îi succeadă lui Klaus Iohannis. Sursa foto: Facebook

Pariorii au afișat candidații cu cele mai mari șanse pentru Cotroceni. Favorit este fostul președinte al PSD Mircea Geoană (cotă 2.5/1), urmat de fostul premier liberal Nicolae Ciucă (5/1). George Simion se află pe poziția a treia în acest top, cu o cotă de. Liderul AUR e urmat de Marcel Ciolacu (7/1), Cătălin Drulă (10/1) și Codruța Kovesi (11/1).

Ne puteți urmări și pe Google News

PSD este favorit la parlamentare

Conret, dacă pariați 100 de lei pe Mircea Geoană și acesta devine președinte, primiți înapoi 250 lei. Dacă pariați pe Ciucă și acesta iese președinte primiți 500 de lei înapoi (cota 5/1).

La Parlament, PSD este în poziția de mare favorit. Va lua cele mai multe voturi cu o cotă de 1.7/1. Este urmat de AUR cu 2.85/1, PNL - 5/1 și USR cotă de 10/1.

Astfel, dacă pariați 100 de lei pe USR și partidul câștigă alegerile de la anul, primiți 1.000 lei înapoi. Dacă pariați 100 lei pe PNL și câștigă, primiți 500 de lei.

Casele de pariuri sunt mai credibile decât casele care sondează opinia dintr-un singur motiv. Ele dau cote corecte având un interes direct să câștige. Nicușor Dan este favorit să câștige un nou manda la Primăria Capitalei, potrivit analiștilor de la casele de pariuri. Între ei există o diferență considerabilă care poate fi remontată de Gabriela Firea, dar acesteia nu îi va fi ușor, ținând cont de amploarea scandalului Azilele groazei.