Milionarul Sebastian Dobrincu, dat de gol de iubită. Ioana Ignat nu s-a abținut

Milionarul Sebastian Dobrincu, dat de gol de iubită. Ioana Ignat nu s-a abținut Ioana Ignat i-a dedicat o melodie de dragoste lui Sebastian Dobrincu. Sursa: Ioana Ignat/ Instagram

Ioana Ignat și milionarul Sebastian Dobrincu trăiesc o poveste de dragoste de peste un an. Cuplul își petrece mult timp împreună și nu ezită să se laude fanilor cât de mult se iubesc. Chiar dacă Sebastian este foarte discret în ceea ce privește viața personală, Ioana nu se poate abține și dezvăluie lucruri din intimitate.

Pe rețelele sociale, Ioana Ignat a împărtășit mai multe fotografii din vacanța ei alături de iubitul său, însoțite de un mesaj plin de afecțiune. În același timp, a dezvăluit și că a lansat o piesă nouă.

Ioana Ignat, îndrăgostită până peste cap de Sebastian Dobrincu

„Seară de seară”, melodia recent lansată de Ioana Ignat, a obținut un succes remarcabil cu peste 130.000 de vizualizări pe YouTube. Această piesă specială a fost dedicată iubitului său, deoarece artista afirmă că acesta o inspiră în fiecare zi și este cel căruia i-ar da lumea toată.

De obicei nu postez din vacanțe, dar azi am două motive justificate. Am lansat o piesă specială și vreau să o dedic iubitului meu. Îi mulțumesc că mă inspiră zi de zi. Îl iubesc mult de tot! Iar în al doilea rând, asemenea momente și peisaje merită împărtășite!”, a transmis artista pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

În imaginile postate de Ioana Ignat apare și Marius Moga alături de soția sa, pesemne că cei doi au mers în vacanță alături de cântăreață și Sebastian Dobrincu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Ignat (@ioanaignatofficial)

Tânărul milionar se simte împlinit alături de iubita sa

Nici Sebastian Dobrincu nu s-a lăsat mai prejos în declarații. Milionarul a declarat în urmă cu mai mult timp că tot ce contează este ca iubita lui să-i fie alături, despre care susține că este umbra lui.

Stau momentan în țară, mi s-a luat de călătorii. Însă, momentan sunt oriunde cu Ioana, numai împreună să fim. E umbra mea. Avem o relație de mult timp, important e că o să țină toată viața. Legat de un inel, toate la timpul lor”, a spus Sebastian Dobrincu.

După ce au locuit împreună o perioadă, Ioana Ignat și milionarul Sebastian Dobrincu au decis să împărtășească câteva detalii din relația lor, dezvăluind astfel modul în care funcționează lucrurile în casa lor. „Suntem destul de disciplinați amândoi. Chiar suntem norocoși la capitolul ăsta. Poate mai încolo, dar nu prea cred că nu sunt genul care să mă iau așa de om, îl las să-și facă el treburile cum vrea”, a spus Ioana Ignat mai demult.