Cât câștigă un dispecer. Salariu mult mai mare față de joburi similare

Cât câștigă un dispecer. Salariu mult mai mare față de joburi similare Salariul minim. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un angajator din România caută o persoană care să ocupe un post de dispecer în Sectorul 6. Potrivit descrierii postului, se caută o femeie, disponibilă să lucreze în ture. Experiența nu este obligatorie, însă salariul este cu mult mai mare față de locurile de muncă similare.

Pe site-urile de specialitate a apărut un anunț care a atras atenția. Un angajator caută dispecer în Sectorul 6, București. Descrierea postului este una destul de clară, unde se precizează că angajatorul caută o femeie, dispusă să lucreze într-un cartier rezidențial, în ture. Deși cerințele nu sunt mari, oferta depășește cu mult salariul oferit pe posturi similare.

Angajatorul este dispus să ofere între 4.500 și 6.000 de lei salariul pentru un post de dispecer. Nu se cere experiență, însă ea constituie un avantaj atât din punct de vedere salarial, cât și în ceea ce privește șansele de angajare.

Fără a fi precizat motivul, angajatorul nu cere neapărat experiență, însă caută o femeie cu vârstă de până în 45 de ani. Se cere cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și cunoștințe de operare pe calculator. Cele care acceptă jobul vor lucra în ture, în condiții decente, câte 12 ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât câștigă un dispecer în România

Salariul angajatorului care caută o femeie dispecer în Sectorul 6 este mult mare față de cel oferit în mod normal pentru un astfel de post. O altă oferă pentru un post de dispecer este de 3.500 de lei pe lună. Programul de lucru este, de asemenea, în ture, dar de 12 ore, urmate de 24 de ore libere, după aceea de 12 ore, urmate de 48 de ore libere. Angajatorul promite salariu motivant, în funcție de experiență și performanțe, la data fixă, iar dacă ziua de salariu este în zi de weekend sau zi de sărbătoare, plata se face în următoarea zi lucrătoare, potrivit cancan.ro.

Ce trebuie să facă un dispecer:

– Vizionarea și tratarea alarmelor; – Relaționare cu echipajele de intervenție telefonică atunci când este cazul; – Relaționare cu echipa tehnica din teren, în cazul în care se solicită acest aspect; – Informare telefonică sau prin e-mail, în cazul în care există pătrunderi prin efracție; – Informarea șefului de dispecerat în cazul în care există: solicitări ale beneficiarilor, pătrunderi prin efracție sau alte probleme de orice natură, legate strict de job si/sau desfășurarea acestuia.