Bombă la Netflix. Tot ce trebuie să știi despre serialul cu Arnold Schwarzenegger. Când se lansează. Video

Bombă la Netflix. Tot ce trebuie să știi despre serialul cu Arnold Schwarzenegger. Când se lansează. Video Sursa foto: Netflix

Primul serial în care va apărea Arnold Schwarzenegger urmează să fie lansat în data de 25 mai pe platforma Netflix. Apariția acestui show a fost anunțată încă din anul 2020, când producătorii au precizat că va fi o continuare a filmului „True Lies” din 1994. Serialul este descris ca fiind o „aventură de spionaj global”.

„Fubar” se numește primul serial din cariera lui cunoscutului actor de acțiune, Arnold Schwarzenegger. Producția va fost realizată de Netflix și va fi difuzată în premieră în data de 25 mai. Primul sezon din serialul „Fubar” va avea 8 episoade.

Anunțul cu privire la acest serial datează încă din anul 2020, când producătorii au precizat că va fi o continuare a unui film celebru în care au mai apărut, alături de Arnold, actorii Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Art Malik și Tia Carrere. Este vorba despre comedia de spionaj, „True Lies” realizată în anul 1994.

Arnold Schwarzenegger joacă pentru prima oară într-un serial, deși a avut o carieră extrem de bogată ca actor de filme. Cu rolul din Fubar, cunoscutul actor aprofundează relația cu compania Skydance, după ce anterior și-a reluat rolul lui T-800 în „Terminator: Genisys” și „Terminator: Dark Fate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Serialul „Fubar” este descris ca fiind o „aventură de spionaj global” în care este implicat un agent secret al CIA, aflat în pragul pensionării.

„Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie. Forțat să se întoarcă pe teren pentru un ultim job, seria abordează dinamica universală a familiei, pe fundalul unei urmăriri globale cu spioni, acțiune și umor”, este rezumatul serialului „Fubar”.

Despre primul serial al lui Arnold Schwarzenegger

Serialul prezintă ceea se întâmplă atunci când un tată şi fiica lui descoperă că întreaga lor relația lor s-a bazat pe o minciună. Ambii sunt agenți secreți și se intersectează, în diferite operațiuni misterioase de spionaj, pe parcursul celor opt episoade.

Pe măsură ce ei își unesc forţele, spectatorul urmărește scenele care se succed, de families sau de acțiune, tratate cu umor și condimentate cu mulți spioni. Un trailer al serialului, dat publicității de curând, îl prezintă pe Arnold Schwarzenegger în timp ce îşi aprinde un trabuc, conduce o motocicletă şi se îndepărtează de un tomberon cuprins de flăcări.

„Peste tot unde merg, oamenii mă întreabă când voi face o altă mare comedie de acţiune în genul filmului «True Lies». Ei bine, iat-o! «Fubar» o să vă dea pe spate şi vă va face să râdeţi - şi asta nu doar pentru două ore. Veţi avea parte de un sezon întreg”, a declarat Arnold Schwarzenegger.

Actorii din distribuția serialului „Fubar”

Alături de Arnold Schwarzenegger și actrița Monica Barbaro, principalii eroi, tată și fiică, vor mai juca în serial Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris și Fabiana Udenio.

Nick Santora este creator, showrunner și producător executiv.

Producători executivi sunt și Arnold Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan și compania Skydance (David Ellison, Dana Goldberg & Bill Bost).