Leo Strizu, noi acuzații la adresa lui MM Stoica: „Să te descalți și să-ți pui să bei din pantof”

Leo Strizu, noi acuzații la adresa lui MM Stoica: „Să te descalți și să-ți pui să bei din pantof”

După ce și-a anunțat demisia de la FCSB, Leonard Strizu și Mihai Stoica s-au atacat reciproc, iar recent, fostul antrenor principal al vicecampioanei a spus că managerul echipei avea mari probleme cu băutura.

Leo Strizu a declarat că a luat decizia de a demisiona din funcție din cauza declarațiilor făcute de Mihai Stoica la adresa sa și din cauza tensiunilor din jurul lui. Totodată, deși fostul antrenor a declarat că va înceta șirul de atacuri la adresa managerului FCSB, nu s-a putut abține.

Leo Strizu îl face bețiv pe MM Stoica

După ce l-a comparat pe Mihai Stoica cu interlopul Fane Spoitoru, care rămâne unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România chiar și la aproape șapte ani de la deces, Leo Strizu spune acum despre acesta că este și bețiv.

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la No Problem, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu pentru ProSport.

Managerul FCSB nu s-a lăsat mai prejos

Nici MM Stoica nu s-a lăsat mai prejos, deși inițial nu a vrut să dea curs conflictului. În urmă cu câteva zile el a dat motivele pentru care nu l-a vrut pe fostul antrenor lângă FCSB, menționând că nu știe să vorbească în mod corect. „În momentul în care mi-au zis că o să fie el cu licenţa, nu mi-a convenit, pentru că eu nu pot să accept ca un personaj caricatural, care nu este în stare să lege două cuvinte, să reprezinte clubul, chiar doar în conferinţe de presă. Şi când am văzut ce prostii poate să spună, în prima deplasare la Botoşani, m-am speriat şi din momentul ăla... nu mai puteam să mă mai uit.