Noi schimbări la WhatsApp. Sunt vizate toate telefoanele Apple

Noi schimbări la WhatsApp. Sunt vizate toate telefoanele Apple Sursa: Dreamstime.com

WhatsApp a anunțat că au fost făcute noi modificări în ceea ce privește funcțiile aplicației. Sunt vizate toate persoanele care au smartphone-uri dezvoltate de Apple, iar cei care vor să se bucure de această actualizare trebuie să instaleze noua versiune a aplicației.

WhatsApp a transmis că vor făcute modificări ale aplicației pe toate telefoanele care sunt produse de Apple. Este vorba de chenarele în care apar persoanele cu care vorbești în timpul apelurilor video realizate cu ajutorul aplicației. Acele chenare vor putea fi trecute în modul Picture-in-Picture pe toate telefoanele Apple. 

Meta a anunțat, încă din luna decembrie a anului trecut, că această modificare va fi făcută. Modul Picture-in-Picture de pe iPhone poate fi utilizat doar dacă folosești cea mai recenă versiune a aplicației WhatsApp pentru iOs. Acest mod presupune mutarea în orice partea a ecranului chenarul în care apare persoana cu care vorbești în timpul apelurilor video prin aplicația Meta.

Care sunt avantajele modului Picture-in-Picture

Modul Picture-in-Picture este util pentru că în timp ce vorbești cu cineva prin apel video poți să folosești și alte aplicații instalate pe telefonul tău. În plus, poți accesa diferite documente sau fișiere în timpul convorbirii fără ca apelul tău să fie oprit. Reprezentanții WhatsApp au mai adăugat că pe lângă această funcție, vor fi implementate și alte noutăți pentru toți utilizatorii aplicației din întreaga lume. Este vorba de suportul pentru avataruri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Toți cei care folosesc aplicația Meta trebuie să intre în setările WhatsApp și ulterior la categoria Avatar. În acest fel își vor putea crea avataruri pe care să le folosească fie ca imagini de profil fie ca stickere în timpul conversațiilor. O altă modificare este că subiectele și descrierile grupurilor de discuții pot fi acum mai lungi, iar documentele trimise pot fi acum însoțite și de descrieri textuale.

Este important de precizat că WhatsApp lucrează și la o funcție de transcriere a mesajelor audio. Utilizatorii aplicației vor putea să se bucure de această modificare la următoarea actualizare, potrivit Profit.ro. WhatsApp este o aplicație folosită de peste două miliarde de persoane din 180 de țări pentru a ține legătura cu familia sau persoanele dragi.