O sală de ședințe dintr-o Primărie a fost transformată în salon improvizat de manichiură. Video

O sală de ședințe dintr-o Primărie a fost transformată în salon improvizat de manichiură. Video Sursa: Godfer | Dreamstime.com

O sală destinată sedințelor de Consiliu Local s-a transformat într-un salon de manichiură pentru ca angajatele unei Primării să își poată face unghiile în timpul programului. Primarul a refuzat să iasă din birou și să verifice situația pe motiv că era prea ocupat.

O sală destinată pentru ședințele de Consiliu Local a fost transformată peste noapte într-un salon de manichiură. S-a întâmplat într-o comună din România. Primarul localității a fost însă mult prea ocupat și nu a vrut să-și părăseasc biroul când a fost anunțat ce se întâmplă în instituția pe care o conduce.

Manichiură în timpul programului

Sala de ședințe a Consiliului Local Balcani (județul Bacău) a devenit salon improvizat de manichiură. La primele ore ale dimineții o manichiuristă s-a instalat fără probleme în sala Primăriei. Angajatele instituției publice urmau să apară pentru a-și face manichiura, chiar în timpul programului.

Un conslier local a filmat totul, iar pe fundal se aude foarte clar și muzică de manele. Probabil pentru ca funcționarele să intre mai ușor în atmosfera de weekend.

Ne puteți urmări și pe Google News

Consilierul local a vrut să afle cum s-a putut ajunge în această situație, dar nu a primit nicio explicație. Nici măcar polițistul local care se ocupă cu paza instituției nu a știut să spună cum a ajuns manichiurista în sala de ședințe sau dacă este prima oară când își face apariția la Primărie.

embed video:

@razvanlucy Frumos la Bacău 🤣🤣#bacau ♬ sunet original - 🇷🇴🆁🅰🆉🆅🅰🅽🇷🇴

Primarul, prea ocupat

Videoclipul a fost postat pe rețelele de socializare și a devenit viral. Comentariile au început să curgă și multe persoane s-au arătat indignate de cele petrecute în Primărie.

Primarul a fost însă mult prea ocupat pentru a verifica situația. A refuzat să-și părăsească biroul când a fost anunțat de consilierul local cu privire la ce se întâmplă în Primărie.

Consilierul a postat și discuția pe care a avut-o cu primarul Vasile Luca:

Consilier: Bună ziua, domnule primar! Știți ce e în sala de ședinte? Primar: Nu. Consilier: Haideți puțin să vedeți pentru că aici este instituție publică și acolo e o doamnă care nu știu ce face. Primar: E în sala de ședințe? Consilier: Da. Primar: Nu știu. Nu vezi că eu am treabă? Consilier: Dumneavoastră aveți mereu treabă. Primar: Da, normal, că sunt primar. Cine e acolo? Consilier: Nu știu. Este o doamnă care face unghiile acolo. Primar: Nu mi se pare normal. Nu permit așa ceva. Nu vin acum sus, potrivit ziaruldebacau.ro.