Romario, mesaj pentru legendarul Pele: „Rege, fă-te bine! Multă credinţă. Toată lumea se roagă pentru tine. Fă-te bine! Te sărut pe inimă”

Romario, mesaj pentru legendarul Pele: „Rege, fă-te bine! Multă credinţă. Toată lumea se roagă pentru tine. Fă-te bine! Te sărut pe inimă” Pele. Sursa foto: Arhiva EVZ

Legendarul fotbalist brazilian Pele, în vârstă de 82 de ani, care suferă de cancer de colon descoperit în septembrie 2021, este internat la Sao Paulo de la sfârşitul lunii noiembrie. În ultima vreme, starea lui s-a înrăutățit.

Cancerul lui Pele "progresează" şi legenda braziliană a fotbalului primeşte "un tratament mai intensiv" din cauza unei "insuficienţe renale şi cardiace", au anunţat, pe 22 decembrie, reprezentanții spitalului din Sao Paulo.

Toată Brazilia se roagă pentru legendarul fobalist, iar fostul internaţional brazilian Romario i-a transmis un mesaj de susţinere: “Rege, fă-te bine! Multă credinţă. Toată lumea se roagă pentru tine. Fă-te bine! Te sărut pe inimă”.

Sâmbătă, 25 decembrie, rudele lui Pele s-au întâlnit la căpătâiul acestuia. "Aproape toţi. Crăciun fericit. Recunoştinţă, dragoste, unire, familie. Esenţa Crăciunului. Vă mulţumim tuturor pentru toată dragostea şi lumina pe care ni le transmiteţi", a scris Kely Nascimento, una dintre fiicele sale.

Fiul său, Edinho, a transmis și el un mesaj emoționant: "Tată, puterea mea este cu tine".

Edinho, directorul tehnic al clubului de fotbal Londrina din statul Parana (sud), a venit și el sâmbătă la spitalul Albert Einstein, unde erau două dintre surorile sale, Flavia şi Kely Nascimento, care au fost foarte prezente lângă Pele în ultimele zile. Edinho a venit după ce se scuzase în Ajun că nu poate fi lângă tatăl său: "Mi-ar plăcea să fiu acolo, însă astăzi am nişte angajamente aici. Nu sunt medic, nu aş putea fi de mare ajutor".

Pele a urmărit şi finala Cupei Mondiale din Qatar din spital

Pele, fostul atacant al echipelor Santos FC şi New York Cosmos, este singurul jucător din istorie care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970).

Pele a urmărit şi finala Cupei Mondiale din Qatar din spitalul în care se află internat. În timpul Mondialului, el l-a văzut pe Neymar egalând recordul său de goluri pentru Selecao (77).

Cel care este considerat de mulţi cel mai mare fotbalist din toate timpurile a primit numeroase mesaje de susţinere după ce a fost internat, de exemplu din partea starului francez Kylian Mbappe. "Rugaţi-vă pentru Rege", a cerut acesta pe Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News