Povești din viața mondenă a Capitalei. Omul lui GIgi Becali, combinat cu un travestit de fratele lui Ilie Dumitrescu

Povești din viața mondenă a Capitalei. Omul lui GIgi Becali, combinat cu un travestit de fratele lui Ilie DumitrescuGigi Becali, desculț într-o benzinărie. Fără pantofi, dar cu cruce la gât. Sursa: Arhiva EVZ

O poveste cu de toate: un apropiat al lui Gigi Becali a fost sedus de un travestit, cu care a petrecut o noapte fierbinte, într-un club bucureștean.

Dezvăluirea a fost făcută de fratele lui Ilie Dumitrescu, Bogdan, cunoscut în lumea mondenă ca „Butelie”. Acesta a rememorat povestea împreună cu fiul Irinei Loghin, Ciprian.

Bogdan Dumitrescu este fratele lui Ilie Dumitrescu, fostul mijlocaș al Stelei și a echipei naționale de fotbal, din perioada Generației de Aur. Talentat aproape la fel ca și fratele său, Bogdan a eșuat în cariera fotbalistică și s-a refugiat în viața de noapte a Bucureștiului. După 30 de ani, dă vina pe unii dintre conducătorii clubului Steaua, unde a evoluat la juniori, dar și pe sine însuși, recunoscând că a abandonat mult prea ușor.

Cunoscut prin cluburile din Capitală, el știe o mulțime de povești spectaculoase despre mondenii Bucureștiului, în multe dintre ele fiind chiar protagonist.

În acest context, Bogdan Dumitrescu a povestit cum „l-a combinat”, într-un club la modă în anii 2000, pe unul dintre apropiații lui Gigi Becali cu un travestit. Hohotind, a rememorat episodul împreună cu prietenul său bun, Ciprian Loghin, fiul cunoscutei artiste Irina Loghin. Deși cei doi nu au dat nume, pentru a nu-l pune pe respectivul personaj într-o postură jenantă, povestea a fost savuroasă.

„Era o gagică mișto, o cunoscusem acolo. M-am dus la ea, i-am zis «bună, ce faci?» Ea era cu încă o fată pe care mi-a prezentat-o ca prietena ei, după care mi-a zis: «este travestit». Aaaa, zic, e perfect. Le-am luat pe amândouă la masă noastră și lui Ciprian îi zic: «Băi vezi că pe asta i-o dăm direct lu’ al nostru!». Mă duc cu aia a mea la masă și îi spun prietenului nostru: «ți-o prezint pe prietena lui iubita mea». Iar ei îi spun: «el este mâna dreaptă a finanțatorului de la Palat, de la Marriott» (Gigi Becali – n. red.). El îi ia mâna, îi pupă mâna!”, a povestit fratele lui Ilie Dumitrescu.

Sursa foto. Facebook

Omul lui Gigi Becali a petrecut o noapte cu travestitul

El a fost completat de prietenul Ciprian Loghin care și-a amintit că după ce a băut o sticlă de whisky, omul lui Becali nu s-a mai dezlipit de „domnișoară”.

„După o sticlă de whisky nu s-a mai dezlipit de ea”, a adăugat Ciprian Loghin, iar Bogdan Dumitrescu a preluat, ducând povestea mai departe.

„Ai văzut că la Sugar erau stâlpi din aia de susținere. A aruncat-o pe stâlpii ăia și îi pusese mâinile așa. Dacă nu i-a dat guriță… până dimineață! I-a dat gurița în continuu, bă băiatule! Eu o iau pe aia mea și plec. Și îi zic: «spune-i lui aia a ta să aibă grijă de prietenul meu». În beția lui nu știu cum a ajuns cu aia acasă, băi nene!”, a mai povestit el.

Cel în cauză a realizat mai târziu ce s-a întâmplat și cine era domnișoara cu care a petrecut o noapte întreagă. Supărat a sunat la Ciprian Loghin și, crezând că a fost păcălit de Ilie Dumitrescu, cu care îl confundase pe Bogdan, i-a transmis că nu mai dorește să aibă de-a face niciodată cu marele fotbalist.

„M-a sunat a doua zi (omul lui Gigi Becali – n. red.) și a zis că nu mai vrea să vorbească cu Ilie Dumitrescu niciodată. Îți dai seama că am râs o seară întreagă”, a încheiat Ciprian Loghin, după cum relatează cancan.ro.

 

Ne puteți urmări și pe Google News