Camilla a încercat să o educe pe Meghan Markle. Soția lui Harry nu s-a arătat deloc interesată

Camilla a încercat să o educe pe Meghan Markle. Soția lui Harry nu s-a arătat deloc interesată Camilla și Meghan Markle. Sursa foto: Arhiva EVZ

Regina consoartă Camilla a încercat din răsputeri să o ajute pe Meghan Markle cu protocoalele Casei Regale atunci când a intrat în familie, însă ducesa nu s-a arătat deloc interesată de aceste aspecte, potrivit jurnalistei Angela Levin.

Camilla se pare că ar fi făcut un efort deosebit pentru a le sprijini pe Meghan și pe Kate atunci când au intrat în Familia Regală, dat fiind faptul că ea însăși a trăit o experiență teribilă atunci când s-a căsătorit cu prințul Charles.

Cu toate acestea, potrivit jurnalistei Angela Levin, ducesa de Sussex nu s-a arătat deloc interesată în a învăța protocoalele obligatorii.

„S-a străduit foarte mult cu Meghan, să-i fie pe plac, făcuse asta și cu Katherine. A făcut toate acestea pentru a le oferi celor două o înțelegere asupra unei vieți diferite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Katherine a fost foarte recunoscătoare, însă Meghan nu a fost cu adevărat interesată”, a precizat Angela Levin.

Meghan Markle, membru al Casei Regale

Meghan Markle a devenit oficial un membru al Casei Regale britanice în 2018, atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry. Doi ani mai târziu însă, cei doi au decis să se retragă și să renunțe la îndatoririle regale ce le reveneau, mutându-se în America.

Ulterior acestui pas, cei doi au intrat într-un conflict cu familia regală, aceștia menționând că vor face dezvăluiri despre perioada petrecută în Anglia.

Mai mult, Meghan Markle a declarat că nu a semnat niciodată nimic care să o împiedice să-și dezvăluie „întreaga experiență” în familia regală, potrivit Express.

Americanii, sătui de Megan și Harry

Scandalul dintre ducii de Sussex și Familia Regală Britanică a ținut zile în șir primele pagini ale ziarelor de peste ocean, motiv pentru care americanii s-au cam săturat de cei doi. Prin urmare, se pare că mult așteptatul documentar de pe Netflix, care prezintă viața celor doi în SUA, nu va avea audiențele sperate.

Cei doi sunt protagoniștii unui documentar de tip „acasă cu familia Sussex” care va fi difuzat de Netflix. Filmările au început de mai multe luni, iar platforma are în plan să lanseze serialul la sfârșitul anului. Există și surse care spun că documentarul va fi disponibil pe Netflix abia în 2023 și că există îngrijorări legate de audiența pe documentarul le va avea.