Modistele și politica. Scandal între croitoreasa lui Carmen Iohannis şi Cătălin Botezatu, după funeraliile reginei

Modistele și politica. Scandal între croitoreasa lui Carmen Iohannis şi Cătălin Botezatu, după funeraliile reginei Ținuta purtată de Carmen Iohannis în Africa. Doar pantofii au costat 1200 de euro. Sursa foto: Octav Ganea

Andreea Tincu, cea care o îmbracă pe Carmen Iohannis, a reacționat după ce Cătălin Botezatu a criticat ținuta aleasă de soția președintelui României la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Designerul a spus că decolteul a fost mult prea mare ținând cont de eveniment.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a stârnit reacții în rândul designerilor din România. Printre aceștia este şi Cătălin Botezatu, care s-a arătat nemulțumit de decolteul mult prea adânc al rochiei de catifea pe care a ales s-o poarte soţia președintelui Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Deşi Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră din catifea, respectând codul vestimentar de la eveniment, designerul Cătălin Botezatu a criticat ținuta, în schimb pe cea a președintelui Iohannis a lăudat-o.

Cătălin Botezatu: Este o rochie foarte prost lucrată

Rochia pe care a ales s-o poarte Carmen Iohannis a fost una din catifea neagră lungă, ciorapi negri mult prea groși, iar toată ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri şi pe cap o pălărie cu voaletă despre care designerul a spus că a fost nepotrivită.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, costum şi în aer liber

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.

Ce i-a răspuns Andreea Tincu lui Cătălin Botezatu

Andreea Tincu i-a răspuns lui Cătălin Botezatu şi spune că rochia purtată de Carmen Iohannis a fost bine aleasă, iar decolteul a fost absolut decent.

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi persoane în picioare

Sursa foto: Facebook.

Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela.”, a scris designerul pe Facebook.