George Simion, scenariu incredibil despre scumpirile din energie. „Planul este ca românii să nu mai fie proprietari”

George Simion, scenariu incredibil despre scumpirile din energie. „Planul este ca românii să nu mai fie proprietari” Sursa: Dreamstime.com

Liderul AUR George Simion a vorbit despre cei care au avut de beneficiat de pe urma scumpirilor de preț din energie, dar și care este planul celor care au provocat această criză.

Printre cei mai mari „beneficiari” ai crizei energetice s-ar număra și ministrul Virgil Popescu, a acuzat liderul AUR George Simion.

George Simion, despre cei care profită de pe urma crizei energetice din România

„Cei care au creat psihoza numită COVID. Virgil Popescu şi cei care îl ţîn la conducere, dar şi traderii cu identități necunoscute la nivel internaţional. Am fost printre primii care au denunţat criză din energie.

Pentru a absorbi bani din partea populației e nevoie să faci cumva: ori tipăresti mai mulți bani, ori pui oamenii să plătească. Prețurile de la energie la nivel de global sunt umflate artificial. Statul încasează enorm în această perioada, dar nu acesta este principalul beneficiar, ci aceşti traderi necunoscuți. Majoritatea sunt offshore-uri”, a declarat George Simion.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul AUR acuză coaliția de guvernarea de crearea unei crize artificiale

Președintele AUR a transmis că nu plafonarea prețurilor este soluția pentru români, ci păstrarea pieței libere. De altfel, George Simion a subliniat că Guvernul actual are în plan să perpetueze efectele negative ale pandemiei printr-o nouă criză artificială.

„Românilor le vin facturi exagerat de mari. Nu plafonarea facturilor este soluția, ci revenirea la reglementarea pieței. Noi producem în România energie. Am făcut un calcul, ce produce Hidroelectrica și Nuclearelectrica este suficient cât să acopere consumatorii casnici. Nu mai trebuie să trecem prin 100 de mâini. Altfel o să stăm în frig, în foame.

Planul lui Virgil Popescu şi planul celor care au creat această criză energetică artificială din România este că românii să nu mai fie proprietari. Acum vin regularizări în care unii trebuie să plătească mii de euro. De unde să plătească pensionarii? Virgil Popescu ne spune că trebuie să schimbăm becul. Ceea ce s-a întâmplat în perioada COVID ne afectează la nivel de prețuri acum. Continuă această propagandă COVID”, a mai adăugat liderul AUR, conform România TV.