Șapte persoane au fost rănite după ce un microbuz a lovit un stâlp de electricitate. Accidentul a avut loc în Covasna

Șapte persoane au fost rănite după ce un microbuz a lovit un stâlp de electricitate. Accidentul a avut loc în Covasna Sursă: Arhiva Evz

Un microbuz a intrat într-un stâlp de electricitate. A fost un accident ușor petrecut duminică dimineață, 10 iulie, pe raza localității Coșeni. În urma impactului, șapte persoane au fost rănite.

Inspectoratul Județean de Poliție Covasna a informat că pe raza localității Coșeni a avut loc un accident.

"La data de 10.07.2022, în jurul orei 8,00, polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 12, în proximitatea km 4, în localitatea Coșeni, a avut loc un accident de circulație cu victime. Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că un microbuz a părăsit partea carosabilă și a acroșat un stâlp de electricitate. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a 7 persoane, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au precizat reprezentanții Poliției.

Conducătorul auto testat negativ la aparatul etilotest

De asemenea, reprezentanții Poliției au explicat că șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul testului a fost negativ.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Detașamentul de pompieri Sfântu Gheorghe a intervenit în această dimineață cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple la un accident rutier produs în localitatea Coşeni în care a fost implicat un microbuz în care se aflau 9 persoane conștiente. În urma evaluării medicale, 7 dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații medicale", au menționat reprezentanții ISU Covasna, potrivit Știripesruse.

În prezent, nu sunt cunoscute informații despre starea de sănătate a celor șapte persoane din microbuz.

Evenimente similare

În luna ianuarie a acestui an, un alt microbuz a fost implicat într-un accident. Evenimentul a avut loc pe DN 1A, în localitatea Butimanu din județul Dâmbovița. Au fost rănite 11 persoane. Victimele au fost transportate la trei spitale din București. În acest caz, microbuzul s-a ciocnit de un autoturism. Potrivit IPJ Dâmbovița, autoturismul a intrat pe contrasens și a lovit din plin microbuzul care transporta persoane.

Au fost chemate nouă ambulanțe SMURD, două autospeciale de descarcerare de la ISU Dâmbovița, un elicopter SMURD și o autospecială de terapie intensivă de la ISU București-Ilfov.