Bărbatul care și-a mutilat fosta iubită în sala de judecată a fost arestat. Ce riscă agresorul

Bărbatul care și-a mutilat fosta iubită în sala de judecată a fost arestat. Ce riscă agresorul Polițist, reţinut pentru că a agresat un minor. Și-a pierdut funcția. Sursa: Arhiva EVZ

Ieri, o femeie în vârstă de 33 de ani a fost mutilată de fostul iubit chiar în timpul unui proces la Judecătoria Constanţa. Autoritățile au anunțat arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost tăiată ieri pe faţă de fostul concubin, de 44 de ani, într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa. Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au hotărât arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în cursul serii trecute, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Fostul concubin al victimei este verificat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Ne puteți urmări și pe Google News
avocat Brașov statul român CNSU judecată

avocat Brașov statul român CNSU judecată

Azi, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a hotărât ca acesta să fie supravegheat de autorități pentru o perioadă de 30 de zile.

Femeia a fost mutilată în timpul procesului

Incidentul a avut loc la Judecătoria Constanţa. O femeie a fost rănită cu un cutter chiar în sala de judecată.

Potrivit autorităților, victima este conștientă și stabilă, dar a fost dusă la Spitalul Județean din Constanța. Ea ceruse și ordin de protecție împotriva bărbatului după ce a fost amenințată.

Laurențiu Oprea, Jandarmeria Constanța: „Nu știam de ordinul de protecție!”

În momentul atacului, în sala Judecătoriei Constanța erau 10 persoane, potrivit magistraților, cu tot cu împricinații.

Roxana Ioana Oltean, purtător de cuvânt al Judecătoriei Constanța: „În mod neprevăzut i-a provocat o leziune la nivelul obrazului cu un obiect ascuțit. Jandarmii au intervenit pentru a imobiliza agresorul.”

Prietenul victimei: „Avea ordin de protecție să nu se apropie de ea la 50 de metri, de toți prietenii, de ce avea ea acolo… Pur și simplu în sala de judecată! De două luni ne amenință că ne taie, că ne omoară.”

Victima fusese amenințată de bărbat și pe rețelele de socializare și încerca să lupte în judecată pentru custodia copilului. În timpul procesului, fostul concubin a agresat-o.