EXCLUSIV: Mugur Mihăescu și platforma de AUR! „Sper să se țină de cuvânt!”. Video

EXCLUSIV: Mugur Mihăescu și platforma de AUR! „Sper să se țină de cuvânt!”. Video Sursa foto: EVZ

Dacă Ucraina și-a pus în fruntea statului un actor de comedie, de ce nu ar putea și Mugur Mihăescu să devină strategul unui nou pol de putere care se creionează în jurul Alianței pentru Unirea Românilor? Fost membru UNPR, comediantul român consideră că toate partidele au luptat împotriva intereselor țării, cu o singură excepție.

„Clasa politica aia veche sunt invadatorii României. Și ți-i repet dacă vrei: PNL, USR, PSD, UDMR – într-o mică sau mare măsură UDMR, PDL, USL...”, a enumerat Mugur Mihăescu, prezent la podcastul „România lui Cristache”. Moderatorul Ionuț Cristache a observat că din enumerarea comediantului lipsește partidul AUR, iar Mugur Mihăescu a motivat:

„Păi, AUR abia apărut acum. Și dacă mă întrebi pe mine, sunt singurii care au șansa să nu se transforme în ăștia. Și-au asumat, acum sper să se și țină de cuvânt, platforma de meritocrație pe care am propus-o împreună cu rectori de facultăți.”

Platforma elaborată de Mugur Mihăescu și asumată de liderul AUR, George Simion, are câteva direcții principale.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am zis așa, vă dau împreună cu o parte a acestei societăți, care mai și gândim, o platformă de educație a României, o platformă de administrație și reformă a statului, o platformă de mediu pentru România și o platformă de silvicultură. De ce pornim de la educație? Pentru că un neam care nu este educat, nu merită să existe.”, a mai spus componentul legendarei trupe de satiră politică și socială, „Vacanța Mare”.

„Eu nu sunt Garcea, cum încearcă să-mi spună unii. Nu mă anulează nimeni pe mine.”, a ținut să precizeze Mugur Mihăescu, care este convins că destabilizarea sistemului de educație din România a fost un act voit al celor care ar fi trebuit să-l protejeze.

„Interesul lor este să țină marea masă la un nivel de înțelegere cât mai jos, ca să nu aibă concurență. Să pară ei cei mediocri că sunt niște guru.”, a mai spus Mugur Mihăescu,

Urmăriți întregul interviu în podcastul „România lui Cristache”, doar pe canalul de Youtube EVZ Capital.

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro