Unde a fugit angajatul Primăriei Capitalei. Nicușor Dan: Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu?

Unde a fugit angajatul Primăriei Capitalei. Nicușor Dan: Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu? Sursa: captura video

Angajatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fugea cu mai multe dosare în brațe. Totul după ce primarul Nicușor Dan anunțase că a fost finalizat un control la Direcția de Urbanism și au fost descoperite nereguli. Edilul Capitalei spune că angajatul a mers direct la Primăria Sectorul 3 unde lucrează acum după ce s-a transferat.

Angajatul de la Direcția de Urbanism care a fugit cu actele în brațe, pentru a scăpa se pare de un control dispus de primarul Nicușor Dan, a mers la Primăria Sectorului 3 unde a fost angajat în urma unui transfer.

Anunțul a fost făcut chiar de edilului Capitalei, Nicușor Dan printr-un mesaj postat rețelele sociale. „Am aflat unde a fugit angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Capitalei surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer.

Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu! Asta, evident, nu-l scuteşte de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie şi eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliţiei continuă“, a scris pe Facebook, Nicușor Dan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imagini ireale

Nicușor Dan a anunțat la mijlocul lunii mai că a fost finalizat un control la Direcția de Urbanism și au fost descoperite nereguli. Ca să scape, cel mai probabil de verificări suplimentare, un angajat a luat mai multe dosare în brațe și a rupt-o la fugă.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a publicat atunci și imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum un angajat al Direcţiei de Urbanism fuge pe stradă cu un vraf de acte în brațe. Direcţia de Urbanism este cea acordă avize pentru proiectele imobiliare din Capitală.

Primarul Capitalei a scris atunci că în urma evaluării a activității Direcţiei de Urbanism urmează să fie sesizată Comisia de disciplină pentru inițierea cercetării disciplinare pentru câțiva angajați.

Ilegalitățile vor fi sancționate

A fost anunțată și Poliția după fuga angajatului. „Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară acolo unde este cazul. Când informaţia a ajuns în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, Poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut”, scria primarul general pe Facebook, în 18 mai.