Scandal la Survivor România! O vedetă va părăsi show-ul: ”Ești un om care calcă pe cadavre”

Scandal la Survivor România! O vedetă va părăsi show-ul: ”Ești un om care calcă pe cadavre” Sursa: Facebook / Survivor România

Nouă ediție Survivor România din această seară vine la pachet cu un scandal de proporții. Telespectatorii vor vedea bătaia dintre doi concurenți. Un alt participant va pleca din cunoscuta emisiune. Nimeni nu a crezut că se va ajunge aici.

Emisiunea Survivor România vine cu un scandal de proporții în această seară, pe 1 martie. Fanii au rămas șocați de ce au văzut în teaserul competiție postat pe pagina de Facebook oficială. Un concurent din echipa Faimoșilor își va lua adio de la cel mai îndrăgit show. Vedetele vizate sunt Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle și CRBL. De asemenea, jocul de comunicare va avea loc tot în această seară.

În ediția de 1 martie, TJ Miles și Alex Delea ajung la cuțite. Există șanse mari să fie vorba de un scandal uriaș între Războinici și Faimoși. Telespectatorii vor afla de la ce a pornit bătaia dintre concurenți, iar Daniel Pavel va avea ultimul cuvânt de spus.

Nu este primul scandal de la Survivor România 2022. Ediția de duminică, 28 februarie, a venit la pachet cu tensiuni uriașe. TJ Miles l-a trimis pe Insula Exilului pe Cătălin Zmărăndescu, iar pacea dintre cei doi a dispărut. Aceștia au uitat că sunt la o emisiune televizată și și-au aruncat cuvinte dure. Nici prezentatorul Daniel Pavel nu a putut să-i oprească.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Pe o stâncă stăm. Ca să vedeți și voi, și tu, unde m-ai trimis. Se pare că ăla pe care-l crezi dușman e mai aproape de ăla pe care-l crezi prieten”, a spus Cătălin Zmărăndescu la consiliu, după care a continuat în termeni și mai duri.

sursa: facebook

”Cine ești tu să mă trimiți pe mine acolo? Ești un om care calcă pe cadavre. Ești un tip prea frustrat”, i-a spus Zmărăndescu lui TJ Miles.

Concurenții de la Survivor România au ajuns la cuțite

Tj Miles a mai fost implicat într-un scandal cu colegul său, Emil Rengle. Dansatorul a mărturisit că nu este impresionat de cuvintele coechipierului său și este de părere că acesta ține prea mult cont de părerea altora.

“Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle.

„Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște…în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea…mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați. Robert Nițoiu se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă”, a mai spus Rengle.