Alertă mondială! Vladimir Putin pune în gardă forţele nucleare. Decizie incredibilă la Kremlin

Alertă mondială! Vladimir Putin pune în gardă forţele nucleare. Decizie incredibilă la Kremlin Sursa foto: Kremlin

Este alertă mondială. Conform ultimelor informaţii, Vladimir Putin a activat opţiunea nucleară. Şeful de la Kremlin a ordonat comandamentului pentru descurajarea folosirii armelor nucleare să intre în alertă.

Vladimir Putin nu glumeşte. În plin război cu Ucraina, şeful de la Kremlin trimite o undă de şoc în toată Europa şi face o mişcare absolut incredibilă.

Vladimir Putin activează opţiunea nucleară

Vladimir Putin a decis activarea opţiunii nucleară după ce a fost refuzat de la negocieri. Şeful de la Kremlin i-a ordonat ministrului apărării să ridice gradul de alertă pentru descurajarea folosirii armelor nucleare.

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat comandamentului de descurajare nucleară să intre în alertă maximă, în condiţiile tensiunilor crescute cu Vestul după ce a invadat Ucraina. Putin, pune în alertă forţele nucleare ale Rusiei din cauza tensiunilor majore cu lumea occidentală în privinţa atacului militar din Ucraina, scrie The Washington Post.

Ne puteți urmări și pe Google News

Putin a ordonat comandamentului militar să pună forţele de descurajare nucleară în stare de alertă maximă după declaraţiile agresive ale ţărilor NATO. ""Ţările occidentale nu doar că adoptă acţiuni inamicale împotriva ţării noastre pe plan economic, mă refer la acele sancţiuni pe care le ştie toată lumea, dar, în plus, oficialii de rang înalt din principalele state NATO fac şi declaraţii agresive împotriva ţării noastre.

În acest context, îi ordon ministrului Apărării şi şefului Statului Major militar să transpună forţele de disuasiune nucleară în modul special de luptă", a afirmat Vladimir Putin, citat de agenţiile RIA Novosti şi Sputnik, citat de mediafax.

Putin a dat ordinul invadării Ucrainei

Dar asta nu e tot. Putin a mai făcut o mişcare incredibilă în plin război cu Ucraina. În pragul negocierilor de la Gomel, Vladimir Putin a avut o întâlnire cu Seghei Șoigu și cu șeful SMG și în cadrul discuţiilor le-a cerut trupelor să intre cu toată determinarea în luptă pentru a pune la pământ cât mai repede Ucraina.

Între timp, Zelenski a acceptat să trimită o delegație la granița cu Belarus, pe râul Pripeat, să se întâlnească cu rușii. Lukașenko, preşeidntele Belaruslui, și-a asumat personal responsabilitatea ca avioanele, elicopterele și rachetele de pe teritoriul bielorus să rămână la sol pe timpul întâlnirii. Între timp, presa ucraineană scrie că Belarus ar fi pe cale să declare război Ucrainei.