Noi dezvăluiri despre moartea polițistei care s-a împușcat cu propria armă. Ce spune mama ei despre soțul fiicei sale

Noi dezvăluiri despre moartea polițistei care s-a împușcat cu propria armă. Ce spune mama ei despre soțul fiicei sale Sursa: Facebook

Sabina, care ar fi împlinit 29 de ani, era căsătorită de trei luni şi jumătate cu un polițist. Potrivit ultimelor detalii din anchetă, Sabina ar fi venit la muncă cu semne clare că ar fi plâns, semn că ceva s-a întâmplat între ea şi soțul ei.

Când a revenit acasă, fiind singură, polițista s-a dus în bucătărie, s-a așezat pe un scaun şi s-a împuşcat cu propriul pistol. Soțul Sabinei a fost găsit în stare de șoc.  Mama poliţistei: ”Era în sufragerie, făcut ghem şi plângea isteric”.

Potrivit mamei sale, poliţista a lăsat mai multe bilete de adio. Dar mama sa a declarat că așa-zisul bilet de adio nu avea scrisul ei, era scris la repezeală și cu un scris urât, ori fiica sa avea un scris caligrafic foarte frumos.

Sabina și soțul ei s-au certat înainte de a se sinucide

”Înainte să se sinucidă, Sabina şi soţul s-au certat. Tânăra ar fi fost supărată că cineva din familie intervine în relaţia lor. Bărbatul a plecat de-acasă. În ultimul mesaj, Sabina i-ar fi spus că va rezolva ea toate problemele. Atunci, soţul a apelat la socru să îl ajute să detensioneze situaţia. Tatăl tinerei a decis să meargă să stea de vorbă. A ajuns prea târziu. Lângă trupul neînsufleţit al fiicei, a descoperit mai multe bilete scrise de Sabina”, relatează Observator.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici cu mama s-a nu a avut o relaţie bună

”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu. El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric” a povestit mama poliţistei.

Vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa Sabinei, care părea că nu duce lipsă de nimic: ”O familie fericită vă spun, eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic” a povestit Gheorghe Staicu, un vecin, potrivit celor relatate de Observator.

Mama ei nu crede că Sabina s-a sinucis

Mama polițistei a declarat pentru sursa menționată: ”Ea ar fi fost ultima care să facă gestul să se sinucidă”. Iar Dan Antonescu, criminalist, a spus:  ”În perioada aceasta a sărbătorilor întâlnim frecvent astfel de gesturi. Frustrări, nedreptăți, păreri, gelozie. orice. Toate acestea formează un fel de trambulină către un gest suicidal”.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe din locuinţa tinerei, iar cercetarea continuă în zilele următoare cu audierea apropiaţilor. Soțul l-a apelat pe tatăl fetei cerându-i ajutor și spunându-i că nu poate gestiona situația. Întrucât nu i-a răspuns la telefon tatălui ei, au mers împreună (soț și tată) în locuință, unde au găsit-o împușcată și au anunțat la 112.

Tânăra lucra de cinci ani în poliție şi a fost avansată în grad de la agent de poliţie, la subofiţer. Iar în martie anul acesta, a luat concursul pentru corpul ofițerilor. Ce este şi mai important de subliniat, că în ianuarie, trecuse cu brio testarea psihologică obligatorie.