WhatsApp vrea să te simți protejat. Ce reglementări sunt aduse aplicației de mesagerie?

WhatsApp vrea să te simți protejat. Ce reglementări sunt aduse aplicației de mesagerie?

Pentru a ajuta utilizatorii să rămână protejați, WhatsApp a setat în mod prestabilit ultimul act din aplicație să nu fie vizibil pentru persoanele pe care nu le cunoașteți.

WhatsApp lansează o nouă măsură de confidențialitate care ascunde în mod prestabilit ultimul act al utilizatorilor pentru persoanele pe care nu le cunoașteți sau cu care nu ați discutat în prealabil în aplicație.

Anterior, WhatsApp setase funcția prestabilită pentru ultimul act pentru a fi văzută de către toți, astfel încât oricine folosea WhatsApp putea să vadă ultimul act al utilizatorilor care nu își modificau setările.

Opțiunea „Persoanele mele de contact” pentru starea „Ultima văzut” era deja disponibilă, dar nu a fost niciodată implicită în aplicație. De asemenea, merită remarcat faptul că WhatsApp are deja și opțiunea „Nimeni”, împiedicând toți utilizatorii să vă vadă starea. Starea dvs. pe WhatsApp le permite altor persoane de contact să știe când ați fost online ultima dată sau dacă utilizați aplicația în prezent.

Ne puteți urmări și pe Google News