Fiica lui Vadim Tudor este din nou în doliu! Tragedia care i-a nenorocit viața. L-a pierdut și pe el

Fiica lui Vadim Tudor este din nou în doliu! Tragedia care i-a nenorocit viața. L-a pierdut și pe el Sursa foto: Arhiva EVZ

În urmă cu șase ani, Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, lăsând în urma sa o mare durere. Familia ”Tribunului” a fost devastată la aflarea acestei vești și au revenit cu greu la viața normală. Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, a avut în acest an cel mai fericit eveniment din viața sa, însă fericirea nu a durat prea mult.

Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, a îmbrăcat în acest an rochia de mireasă. Și-ar fi dorit ca alături de ea să fie și protectorul ei tată, însă acesta s-a stins din viață cu șase ani înainte de marele eveniment. Chiar dacă nu a fost lângă ea fizic, tânăra a știut că de acolo, de sus, tatăl ei o privește și îi aprobă decizia a a-și întemeia o familie. Din păcate, fericirea nu a durat prea mult, iar din soție s-a transformat destul de repede în văduvă.

Fiica lui Vadim Tudor și-a întâlnit alesul în urmă cu câțiva ani, un celebru scriitor mai în vârstă decât ea cu aproximativ 20 de ani. În zilele noastre acest aspect nu contează, ci iubirea și înțelegerea primează. La începutul relației, cei doi au preferat să țină totul în secret, însă, văzând că lucrurile merg bine între ei, relația a fost oficializată. În acest an, pe 10 iulie, Lidia a pășit alături de alesul ei în fața altarului și a spus ”Da” în fața ofițerului Stării Civile.

Cei doi și-au făcut planuri mărețe împreună, la fel ca orice familie la început de drum. Totul părea să fie pus la punct și nu îi aștepta decât o viață frumoasă și liniștită înainte. Din păcate, la doar patru luni după nuntă, fiica lui Vadim Tudor trece de la statul de soție, la cel de văduvă. Pe 16 octombrie, scriitorul s-a stins din viață mult prea brusc, conform informațiilor oferite de Cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lidia Tudor Vadim a îmbrăcat din nou hainele negre, de doliu, și l-a condus pe ultimul drum pe cel care ar fi trebuit să îi fie alături la bine și la greu. Vestea morții nu a fost făcută publică, iar apropiații au decis ca ceremonia de înmormântare să aibă loc în secret. Au participat doar rudele și câțiva prieteni apropiați.

Vadim Tudor și-a prevestit moartea. Lidia a vorbit despre visele tatălui ei

Pe 14 septembrie 2015, întreaga Românie a fost în doliu. Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață la doar 65 de ani, în urma unui infarct. Nu s-a simțit prea bine și a mers la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, însă starea sa se înrăutățea. A suferit un infarct, a fost operat de urgență, însă organismul nu a rezistat și s-a stins din viață nu după mult timp. Înmormântarea acestuia a avut loc la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci.

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a susținut că tată ei și-a prevestit moartea printr-o serie de vise. Tânăra a povestit că fondator al Partidului România Mare avea vise ciudate prin care prevestea lucrurile rele care aveau să se întâmple. Și-a visat chiar și propria înmormântare, însă nu știa că el este cel din sicriu, susține tânăra.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.