Coronavirus România, 1 noiembrie 2021. Numărul persoanelor infectate cu SARS-Cov-2 este în scădere

Coronavirus România, 1 noiembrie 2021. Numărul persoanelor infectate cu SARS-Cov-2 este în scădere Sursa foto: Arhiva EVZ

Un raport al celor de la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI) ne arată faptul că numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 din ultimele 24 de ore este în scădere față de zilele precedente.

Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI) a trimis un nou raport cu privire la cazurile de infectare cu SARS-Cov-2 pentru ultimele 24 de ore. Raportul a fost emis la data de 1 noiembrie, ora 10.00. Conform acestuia, au fost înregistrate 6.993 cazuri noi de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

Datele transmise de către CNCCI pentru ultimele 24 de ore arată scăderi și în ceea ce privește numărul deceselor. Conform acestora, în ultimele 24 de ore au fost raportate 322 decese dintre care 11 anterioare. Informațiile vor fi detaliate de către specialiști în buletinul informativ transmis zilnic.

Dacă ne raportăm la datele transmise în weekend de către autorități, măsurile de restricție cu privire la COVID-19 par să de-a rezultate, numărul de cazuri noi fiind în scădere de la o zi la alta. Buletinul detaliat cu privire la situația epidemiologică din România va fi transmis de către CNCCI la ora 13.00.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum arată numărul infectărilor din acest weekend

România începe să prezinte date în scădere cu privire la numărul de infectări cu SARS-Cov-2 din valul patru. Vineri, în cea de-a cincea zi în care autoritățile au impus noi restricții, CNCCI prezenta în buletinul informativ transmis zilnic un număr de 12.474 de cazuri noi de COVID-19. Conform informațiilor, 1.875 de pacienți erau internați la ATI. Autoritățile au anunțat vineri un număr de 481 de decese.

În raportul de sâmbătă, lucrurile par să fie spre mai bine. Numărul de noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 a scăzut la 12.106. Pacienți internați la ATI la nivel național au fost raportați un număr de 1.858. Pe 30 octombrie, autoritățile au anunțat 413 decese din cauza infectării cu COVID-19.

Duminică, 31 octombrie, numărul persoanelor noi infectate a scăzut cu mult sub 10.000, însă au fost înregistrate mai multe decese față de ziua precedentă. Au fost înregistrate 7.424 de noi cazuri și 427 de decese. Conform informațiilor transmise de către autorități, numărul pacienților din secțiile de Terapie Intensivă din țară au crescut, ajungând la 1.874 de persoane.