Împăcare istorică după mulți ani. Andreea Marin a îngropat securea războiului atunci când nimeni nu se mai aștepta

Împăcare istorică după mulți ani. Andreea Marin a îngropat securea războiului atunci când nimeni nu se mai așteptasursa: arhivă EVZ

După o lungă perioadă în care nu și-au vorbit, cele două vedete TV au decis să reia legăturile și să redevină bune prietene, așa cum au fost odată.

O împăcare surprinzătoare în lumea showbizului din România, în care puțin mai credeau. Andreea Marin a decis să îngroape securea războiului, după mai bine de 7 ani și să dea uitării o rivalitate celebră, care a stârnit multe discuții la vremea respectivă.

Prietenie destrămată din cauza afacerilor

Andreea Marin a fost bună prietenă cu Simona Pătruleasa, iar cele două vedete TV ieșeau foarte des împreună cu fiicele lor, Violeta și Ingrid. Însă, relațiile s-au răcit vizibil atunci când Ștefan Bănică jr, fostul soț al Andreei Marin, s-a certat cu Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa. Cei doi au fost parteneri de afaceri, dar s-au certat din cauza unor proiecte imobiliare, demarate în anul 2008.

Cele două bune prietene nu și-au mai vorbit din cauza lui Ștefan Bănică jr. și a lui Sabin Ivanof, care au fost parteneri de afaceri și au ajuns la tribunal

Conflictul a ajuns în sălile tribunalelor și relația dintre Andreea Marin și Simona Pătruleasa a avut și ea de suferit. Pentru că cele două prietene au luat o pauză de câțiva ani și nu și-au mai vorbit.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta”, afirma Simona Pătruleasa în anul 2014.

Simona Pătruleasa a participat la un eveniment ce a avut-o în centrul lui pe Andreea Marin și a transmis un mesaj de susținere pe Instagram

Recent, Simona Pătruleasa i-a transmis un mesaj Andreei Marin. Fosta „zână a surprizelor” este imaginea unui brand de bijuterii, iar zilele trecute a avut loc lansarea produselor. La acest eveniment a participat și prezentatoarea de la Kanal D. „Păi nu o susținem noi pe @andreeamarinromania?”, a scris Pătruleasa pe contul de Instagram, cu ocazia acestei lansări.