Evenimentul Zilei > Monden > Vedete TV dezbrăcate. Care e motivul 
Vedete TV dezbrăcate. Care e motivul 

Vedete TV dezbrăcate. Care e motivul 

Ultima piesă a lui Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea are toate șansele să devină hitul acestei veri caniculare. Adaptat restricțiilor impuse de pandemie, clipul melodiei e filmat chiar în curtea vedetelor.

„Prea cald, prea cald / La oraș e viața dură / Mai bine beau o bere agățat de geamandură” – așa începe noul hit al verii 2020. Tavi Clonda și-a deschis curtea casei pentru filmarea clipului în care apar jucăriile fetițelor celor doi dar și mai multe vedete naționale, printre care toți colegii show-ului „Te cunosc de undeva” difuzat de Antena 1.

Filmările au fost difuzate înainte ca echipa emisiunii să fie infectată cu COVID-19 de către cântărețul Marcel Pavel, primul care s-a îmbolnăvit. Vedetele s-au filmat de acasă, cântând, în cele mai inedite ipostaze, așa cum se poate vedea în imaginile care au fost editate ulterior.

Piesa a fost lansată te canalul YouTube al artistului în urmă cu câteva zile, și deja a fost vizualizată de peste 30.000 de oameni. În clip apar, printre alții:  Monica Anghel, Horia Brenciu, Marcel Pavel.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Sursa foto: YouTube

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: