VIDEO. Întâlnire de seară cu o domnișoară. Horațiu Nicolau, nașul de cununie a lui Boureanu și Valentina Pelinel, a luat la pas străzile din București

VIDEO. Întâlnire de seară cu o domnișoară. Horațiu Nicolau, nașul de cununie a lui Boureanu și Valentina Pelinel, a luat la pas străzile din București

Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telespor, unde era director general, trustului de presă Realitatea, dar și prin prisma asocierii cu Cristian Boureanu și Valentina Pelinel cărora le-a fost naș de cununie împreună cu fosta lui soție, Andreea. În ultimii ani, omul de afaceri a dispărut din atenția tabloidelor și s-a axat pe business.

Fire discretă atât din punct de vedere profesional, cât și personal, Horațiu Nicolau nu a oferit prea multe detalii nici atunci când a divorțat de mama fiicei sale. Cât despre viața amoroasă de după divorț nici nu se aduce în discuție. Cu toate acestea, bărbatul nu se ferește atunci când își dă întâlnire cu vreo domnișoară, ba mai mult, o face în văzul tuturor, chiar în plină stradă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Cel puțin asta a făcut zilele trecute când fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în centrul Bucureștiului în momentul în care își parca bolidul de lux. Pe trotuar îl aștepta o femeie, vizibil mult mai tânără decât el, dar nu pe atât de tânără încât să-i fie fiică. Cei doi s-au plimbat pe străzile din București, fără însă să aibă vreun moment care să trădeze o posibilă relație. Pe tot parcursul promenadei, mult mai vocală a fost tânăra care a ținut toată discuția.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fondatorul Twelp

Horațiu Nicolau a devenit unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din România, nu doar după tranzacția televiziunii Telesport, cât și după ce a realizat aplicația Twelp, un program care ajută șoferii ce se lovesc de probleme tehnice care impun asistența unei companii specializate. Indiferent de tipul problemei, că este o pană, o defecțiune tehnică ori un accident, șoferii pot folosi aplicația lui Nicolau pentru a chema cea mai potrivită firmă de asistență rutieră.

Madonna a cântat la botezul fiicei lui

Numele lui Nicolau este asociat în România, de Madonna. Acum aproape 14 ani, Horația și Andreea, pe atunci soția lui, au organizat o petrecere fastuasă în Grecia pentru a sărbători botezul fiicei lor. Pentru acest eveniment omul de afaceri a închiriat 30 de bungalow-uri în Lagonissi, locație lângă Atena, la un preț de 2.500 de euro pe noapte la acea dată, iar invitații au fost aduși cu un charter.

Coincidența a făcut ca în același timp Madonna să aibă un concert în Atena, iar toți invitații se întrebau dacă nu cumva va ajunge și la petrecerea lor. Surprinza serii a fost intrarea pe scenă a celebrei artistei, spre uimirea tuturor. Madonna a cântat câteva melodii după care s-a făcut nevăzută, nu înainte însă de a-și scoate ochelarii de soare pentru ca oamenii să își dea seama că nu era decât o sosie a celebrității. A fost creată confuzie, agitație și numeroase discuții dacă era sau nu Madonna cea care a cântat.