CFR Cluj, un nou meci fără sare și piper în Europa. Campioana României a pedalat în gol contra danezilor de la Randers

CFR Cluj, un nou meci fără sare și piper în Europa. Campioana României a pedalat în gol contra danezilor de la Randers Sursa: Arhiva EVZ

Campioana României, CFR Cluj, a obținut doar o remiză, în confruntarea disputată, joi, contra danezilor de la Randers (scor 1-1), în grupele Conference League.

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida jucată, joi, pe teren propriu, cu danezii de la Randers, în Grupa D a Europa Conference League. Alhaji Kamara a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 40, Claudiu Petrila a egalat pentru campioana României, în minutul 68.

Dan Petrescu a criticat marcajul de la golul primit de CFR Cluj

Ardelenii au jucat fără strălucire și împotriva nordicilor, după ce, la debutul în această competiție au fost învinși, de cehii de la Jablonec, scor 0-1. „E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Ați văzut cum a decurs prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner.

Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că dintr-un corner ca ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat. L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcăm. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua.

Trebuie să credem în șansele noastre. Avem acum două meciuri cu favorita grupei. Poate vom crește din punct de vedere fizic”, a spus Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

„Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum”

„Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa.

Culio a intrat foarte bine, știam că dacă va intra fresh, Costache va reuși să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel arăta jocul.

Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față”, a mai afirmat „Bursucul”.

Tot joi, AZ Alkmaar a învins-o, acasă, pe Jablonec, scor 1-0. Clasamentul Grupei D arată astfel: 1. AZ Alkmaar 4p, 3. Jablonec 3p, 3. Randers 2p, 4. CFR 1p.