Iubita lui Ianis Hagi a comis-o în Scoția. A fost pusă sub acuzare în Marea Britanie

Iubita lui Ianis Hagi a comis-o în Scoția. A fost pusă sub acuzare în Marea Britanie

Prietena lui Ianis Hagi a provocat un accident de circulație în care au mai fost implicate patru autoturisme. În urma accidentului, o altă tânără a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Prietena fotbalistului Ianis Hagi a fost pusă sub acuzare de polițiștii din Marea Britanie după ce a provocat un accident de circulație în urma căruia o altă tânără a fost internată la spital. Conform presei locale, Elena Tănase, așa cum se numește iubita tânărului Hagi, ar fi fost responsabilă pentru un accident rutier în care au mai fost implicate patru mașini. Informația a fost publicată de The Scottish Sun.

Potrivit sursei citate, Elena Tănase, în vârstă de 22 de ani, conducea un automobil de lux Porsche, fără să dețină asigurare. Mașina aparține jucătorului echipei Rangers.

Ne puteți urmări și pe Google News

Comunicarea oficială a poliției

Accidentul a avut loc pe autostrada M8 pe raza orașului Glasgow, iar poliția a confirmat că a fost solicitată să intervină lângă ieșirea Dumbreck. În urma impactului, o altă tânără, de 19 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost internată în spital pentru a primi tratament de specialitate din partea medicilor.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Ianis și Elena sunt împreună de mulți ani

Tânărul Hagi are o relație amoroasă cu o aromâncă care locuieşte în Constanţa, fiica unui important om de afaceri din zonă, Elena Tănase. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, însă nu s-au mutat împreună la Glasgow. Aceasta deoarece tânăra trebuie să-și încheie studiile.

Ianis Hagi, fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, evoluează la Glasgow Rangers din luna februarie 2020.

Fotbalistul român încaseasă la Rangers 1,1 milioane de euro pe an, adică 21 418 euro pe săptămână. Internaționalul român este pe lista celor mai bine plătiți jucători de la echipa din Scoția.