Irinel Columbeanu a făcut dezvăluirea anului. Monica a ales să se întoarcă, după despărțirea de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluirea anului. Monica a ales să se întoarcă, după despărțirea de Mr. Pink Monica Gabor și-a schimbat numele de când s-a mutat în SUA. Sursa Foto: Instagram

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri despre fosta sa soție, Monica Gabor. Chiar dacă a trecut ceva timp de la despărțirea lor, cunoscutul afacerist a recunoscut că o tratează cu respect și încă menține o relație de amiciție cu aceasta, de dragul copilului pe care îl au împreună. Columbeanu a mai dezvăluit și unul dintre posibilele motive pentru care fotomodelul a ales să se reîntoarcă în SUA, deși s-ar fi despărțit de Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că visul Monicăi Gabor a fost dintotdeauna să locuiască în America, ceea ce ar putea explica motivul pentru care fotomodelul a ales să se reîntoarcă în SUA, recent, deși circulă zvonuri conform cărora aceasta s-a despărțit de Mr. Pink. Afaceristul român a subliniat că nu știe, însă, detalii despre relația celor doi.

Visul Monicăi Gabor a fost dintotdeauna America

Afaceristul Irinel Columbeanu a transmis că nu poate oferi detalii despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink întrucât nu este în cunoștință de stadiul relației lor, însă ceea ce este sigur e că fotomodelul și-a dorit dintotdeauna să locuiască în America.

„Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Monica Gabor s-a reîntors în SUA după ce s-ar fi despărțit de Mr. Pink. Vedeta a șters toate pozele de pe rețelele de socializare, în care apărea bărbatul, și a revenit în România. Recent, însă, fotomodelul s-a reîntors în America. De altfel, în spațiul public au mai circulat zvonuri despre faptul că fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar dori să rămână în SUA, acolo unde s-a mutat cu mai mulți ani în urmă, chiar dacă relația cu Mr. Pink s-a rupt.

Irinel Columbeanu, despre fosta soție: „O văd cu alți ochi”

Afaceristul român a dezvăluit că, deși a trecut multă vreme de când el și fosta sa soție au decis să se despartă, nu și-a pierdut respectul față de femeie. Mai mult decât atât, cei doi păstrează o relație de amiciție de dragul fiicei lor. Irinel Columbeanu o vede cu alți ochi pe Monica Gabor.

„Este inteligent temperamentală. (n.r. O văd) cu alți ochi, mult mai lucizi, dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri. În continuare impetuoasă. Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea”, a declarat afaceristul.

Afaceristul nu și-a mai văzut fiica de trei ani

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica din anul 2018, însă încearcă să-i fie aproape prin intermediul rețelelor de socializare. Discută cu ea o dată pe săptămână, de cele mai multe ori atunci când îl sună ea. Afaceristul spune că înțelege situația și vrea să îi permită fetei să se concentreze la activitățile sale.

„Fizic (n.r. nu a mai văzut-o pe Irina), din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie. Cam o dată pe săptămână (n.r. vorbește cu fiica lui), în general când sună ea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!.