Horoscop Minerva, 15 august. Atenție la cheltuieli inutile. Nu este momentul. Trebuie să scăpați de anumite lucruri din casă

Horoscop Minerva, 15 august. Atenție la cheltuieli inutile. Nu este momentul. Trebuie să scăpați de anumite lucruri din casă Sursa foto: Arhiva EVZ

Horoscop Minerva, 15 august. Atenție la cheltuieli inutile. Nu este momentul. Trebuie să scăpați de anumite lucruri din casă

Berbec – La nivel de conducere ar putea avea loc mari schimbări. Este vorba despre structura instituției în acest moment sau compania la care lucrezi. Aceasta poate fi achiziționată de o altă firmă. Probabil că ți se vor recunoaște meritele pentru un proiect de lucru finalizat și ți se oferă un alt contract. Ar cam fi momentul pentru a adopta obiceiuri alimentare mai sănătoase.

Taur – Munca depusă până acum este văzută de ceilalți. Dezvolți un set de abilități importante. Ziua se va concentra pe obiectivele pe care le ai și ar trebui să fii orientat acum către ele. Posibil contract de credit pentru o locuință. Pot apărea probleme cu gâtul, în sensul de răgușeală. Răceli, stare febrilă ușoară. Stați acasă, nu mai ieșiți, beți ceaiuri și luați un antigripal.

Gemeni – Astăzi ai putea ieși cu treburi profesionale. Ai în vedere, instituții de învățământ superior, publicarea unei cărți, relocarea pentru muncă sau rezolvarea unor probleme legale. Este posibil să predai unui grup sau să conduci o întâlnire de lucru. Indiferent dacă o vrei sau nu, încă o responsabilitate se adăugată la această recunoaștere. Și alți bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rac – Conexiunile pe distanțe lungi sau cu străinătatea sunt favorizate, datorită rețelelor de socializare, iar călătoriile care te pregăteai să le faci vor trebui amânate. Ar putea apare oportunități în investiții pasive pentru restul anului. Blocaje în obținerea unor împrumuturi din bănci sau găsirea de finanțare pentru un proiect personal.

Leu – Începi să primești ajutorul pe care îl cauți. Aceasta ar putea fi veni de pe un site care presupune coordonare de la distanță sau poate editare video. Pentru un parteneriat, chiar și cu un membru al familiei, poate fi nevoie să închei, un acord formal. Evită orice obiect foarte fierbinte. Vei regreta cu siguranță dacă ai un accident cu unul dintre ele!

Fecioară – Disciplină și responsabilitate pentru a înainta cu proiecte importante, chiar dacă lucrezi de acasă. Mintea ta mustește de idei. Poți găsi un colaborator sau un partener care să îți poată finanța ideile. Ți se pare dificil să te încadrezi într-o rutină cotidiană. Trebuie să schimbi ceva mai ales că noua situație cere să te gândești și la sănătatea ta. Analize de rutină.

Balanță – Pregătește-te pentru sentimente contradictorii care nu îți sunt tipice cum este gelozia sau posesivitatea. Dacă ai de-a face cu imobiliare, în general, amenajări interioare, construcții sau locuri de muncă care au legătură cu casa, vin comenzi și bineînțeles, bani. Află pe cine te poți baza decât pe micile favoruri, în timp ce te străduiești să fii corect.

Scorpion – Ai grijă că și statul în casă te poate destabiliza emoțional. Vin oameni noi cu care să lucrezi chiar dacă stai acasă, dar și proceduri noi pe care să le poți învăța din mers. Mai bine, analizează cheltuielile și urmărește încasările pe care le ai, ca să fie în ordine. Oferte de muncă. Problema este cât de capabil te simți să întreții două joburi de răspundere, în paralel.

Săgetător – Ai nevoie de o comunicare clară, măsurată și atentă. Scanează hârtii de care ai nevoie, distruge documentele de care nu mai ai nevoie și scapă de electronicele vechi pe care nu le mai folosești. Eventual, donează-le! Faci planuri pentru a atinge acel statut financiar pe care îl dorești.Găsește modalități de a te menține în formă chiar dacă lucrezi de acasă.

Capricorn – Foarte multe lucruri pe care va trebui să le amâni. Nu ești doar tu în situația asta ci o țară întreagă. Poți participa la un simpozion sau la o conferință internațională, la distanță, pe Internet. Ții legătura cu colegii prin intermediul unui site de socializare. Veste că îți va fi diminuat salariu te soate din circuit. Atenție la stres și la datele cu care lucrezi.

Vărsător - Dacă vrei să faci publicitate afacerii, instituției sau industriei în care lucrezi, nu te feri de site-urile sau de rețelele de socializare, ele sunt publicitate gratuită pentru tine. Sunt vizate problemele financiare și banii de care dispui; achiziționând puțin și cheltuind mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a-ți compromite bugetul. Încearcă să dormi suficient.

Pești – Ești tentat să cheltui bani pentru a amenaja un birou sau a cumpăra echipamente pentru o afacere pe care să o dezvolți de acasă. Investiția în afacerea ta este bună, dar caută modalități de a economisi, poate cumpărând echipament la mâna a doua sau modelul de anul trecut. Încearcă să plătești numerar mai degrabă decât să folosești credite.