Horoscop Minerva, 8 iulie. O zodie va avea un conflict cu familia partenerului. Ai mare grijă ce vei face

Horoscop Minerva, 8 iulie. O zodie va avea un conflict cu familia partenerului. Ai mare grijă ce vei face Sursa foto: Arhiva EVZ

Horoscop Minerva, 8 iulie. O zodie va avea un conflict cu familia partenerului. Așteaptă câteva zile și apoi gândește-te serios la ceea ce vrei să faci.

Berbec -  Se crează un conflict între familia ta și cea a partenerei/ului ta/tău. Deși s-ar putea să simți că îți este imposibil să nu iei parte la el, încerci să faci tot posibilul și să echilibrezi ambele părți pentru a construi un pod pentru mai târziu. Contribuția membrilor familiei nu te va ajuta prea mult, în acest moment. Așteaptă câteva zile și apoi gândește-te serios la ceea ce vrei să faci.

Taur - Ai toate șansele să faci o descoperire semnificativă în cea mai prețuită relație a ta, după ce ai stat luni de zile în spatele unui perete de sticlă. Venus în Leu te susține, făcându-te să faci lucruri îndrăznețe și spontane în numele romantismului. Îți bate inima? Aceasta ar putea fi dragoste. Cuvintele s-ar putea să nu lucreze în favoarea ta. Te poate ajuta însă să scrii ceea ce dorești să spui.

Gemeni - Dacă ești, de obicei nervos, în preajma cuiva care îți place cu adevărat, acum te poți relaxa și te poți bucura de petrecerea timpului alături de ea/el. Lucrează cu ceea ce rezonează cu tine în loc să lași pe altcineva să îți vorbească într-o situație în care numai la problemele lui să te gândești, când le ai pe ale tale. Ascultă-ți instinctele în loc să fii împins de la spate de oameni care susțin că știu ce este mai bine pentru tine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rac - Lucrurile încep, în sfârșit, să funcționeze în favoarea ta după ceea ce părea o perioadă lungă de începuturi false și dezamăgiri. Planurile de călătorie, instruire sau conferințe îți vor sprijini interesele carierei pe termen lung. Tolerează criticile, în special din partea persoanelor care nu împărtășesc abordarea ta idealistă și expansivă.

Leu - Acesta este o perioadă excelentă pentru a face ceea ce îți place cel mai mult. Un flirt de birou ar putea lua locul central. Vezi dacă acest lucru este ceea ce cauți. Ar trebui să fii atent și să nu semnezi niciun acord sau contract nou. Este în interesul tău ca un jurist să evalueze acordul înainte de a-ți pune semnătura. Dacă semnezi fără să știi în ce te bagi, vei regreta în viitor.

Fecioară - Parcă prea des, lași obstacolele să îți determine practica de sănătate. Dacă ar exista o modalitate de a avea perspectivă atunci când ai cea mai mare nevoie ar fi altfel! Păstrarea disciplinei este cel mai bun mod de a depăși confuzia care se instalează atunci când mersul devine greu. Când toate celelalte nu reușesc, o baie fierbinte face minuni atât pentru corp, cât și pentru minte!

Balanță - Este o zi minunată pentru a avea grijă de sinele tău, în timp ce petreci o seară minunată acasă, răsfățându-te. Sună-ți familia, pregătește o masă bună acasă și ia-o ușor. Privește spre viitor. Acesta este un moment excelent pentru a te gândi la obiectivele pe termen lung și la deciziile pe care va trebui să le iei pentru a pune în practică cam tot ce gândești.

Scorpion - Ar putea fi o zi minunată pentru tot felul de activități legate de relații instituționale și talente artistice de orice fel. S-ar putea întâmpla ca în timp ce promovezi arta altcuiva, dragostea să năvălească peste tine. S-ar putea să te simți ceva mai special la prima întâlnire și să remarci o apropiere excelentă și o compatibilitate naturală.

Săgetător - Este un moment bun pentru a te reloca sau a-ți schimba poziția în cadrul instituției. Chiar și cea mai mică schimbare poate avea un impact uriaș asupra vieții tale. Mutarea într-un nou oraș sau într-un alt birou poate face o mare diferență în atitudinea ta față de ideea de a merge la serviciu în fiecare dimineață. Cineva care tocmai ți-a cerut o favoare are nevoie de un răspuns în timp util.

Capricorn - Este posibil să nu fie vizibilă în niciun fel evident, dar aceasta este o perioadă în care lucrurile încep să se transforme în bine. Dacă ai angajați, acesta este momentul pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare. Întreprinderile și locurile de muncă legate de meserii calificate sau de finanțe pot găsi nu doar angajați ci și resursele necesare. Vezi că te-ai putea pomeni cu o plângere.

Vărsător - Ascultă cu atenție chiar dacă nu poți schimba nimic. Oamenii activi vor fi cei mai buni aliați ai tăi. Entuziasmul lor funcționează în favoarea ta. Se întâmplă atât de multe în mintea ta inconștientă, încât poți fi surprins de câte idei grozave ai atunci când acestea ies la suprafață. Cu cât ești mai sincer cu tine, cu atât vei avea mai multe ocazii de a-ți atinge obiectivele.

Pești - Vorbește fără teamă sau pauză și încearcă să găsești soluții responsabile pentru orice problemă. Prea mult din orice poate înăbuși atât dragostea, cât și întristarea, în timp ce lipsește foarte puțină pentru a face o seară înfricoșătoare, dar tandră. Astrele zilei aduc șansa de a ieși la o masă romantică cu o persoană dragă. Atmosfera va fi absolut încântătoare și poți fascina persoana care te interesează.