George Mihăiță s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului și a provocat un accident

George Mihăiță s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului și a provocat un accident

Pe numele lui George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, a fost deschis un dosar penal, după accidentul provocat pe un bulevard din București.

Îndrăgitul actor George Mihăiță (72 de ani) are probleme cu legea după ce a provocat un accident de circulație, în București. Artistul se afla la volan și consumase băuturi alcoolice. Fapt ce a reieșit după ce a suflat în fiolă. Directorul Teatrului de Comedie nu a vurt să facă vreun comentariu despre evenimentul rutier. Mașina pe care o conducea a lovit serios un alt autoturism.

 Marea problemă este legată de consumul de băuturi alcoolice. Actorul s-a ales cu un dosar penal

„A pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat într-un refugiu de tramvai şi de acolo a fost proiectat într-o maşină parcată. A fost testat cu etilotestul şi i s-a stabilit o alcoolemie de 1.05 la mie”, a afirmat inspectorul Claudiu Costea, de la Brigada Poliției Rutiere, conform Pro TV.

Actorul a fost dus la IML, acolo unde i s-au recoltat probe de sânge, pentru că exista bănuiala că alcoolemia ar putea fi mai mare, poate chiar dublă. Oricum, are deja dosar penal. Aşadar, o situaţie cel puţin delicată pentru un actor apreciat, distribuit în zeci de filme, seriale ori piese, pentru care a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Ne puteți urmări și pe Google News

Va trebui să achite toate daunele pe care le-a provocat în urma accidentului de miercuri

Pentru acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului, actorul George Mihăiță riscă până la cinci ani de închisoare, sau cel puţin o amendă penală. Ori, tocmai de aceea, susţin ofiţerii de la Brigada Rutieră a Capitalei, va ajunge să suporte în final pagubele pricinuite, din propriul buzunar .

Pentru acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului, George Mihăiță riscă o condamnare de până la cinci ani de închisoare, sau cel puţin o amendă penală. De asemenea, el va trebui să achite pagubele pe care le-a provocat după accidentul petrecut miercuri seară în București, conform sursei citate.