FOTO/Momente de respiro pentru Dana Nălbaru. Soția lui Dragoș Bucur a ieșit la o cafea cu un alt bărbat decât soțul ei

FOTO/Momente de respiro pentru Dana Nălbaru. Soția lui Dragoș Bucur a ieșit la o cafea cu un alt bărbat decât soțul ei

În ultimii ani, Dana Nălbaru a fost văzută din ce în ce mai rar la evenimente, cu atât mai mult singură la vreo terasă. Preferând să se dedice creșterii celor trei copii pe care îi are cu Dragoș Bucur, dar și să scrie cărți și să înregistreze muzică pentru copii, Dana Nălbaru s-a lăsat pe ea pe un plan secund.

Asta până de curând când se pare că a conștientizat faptul că orice femeie are nevoie de momente doar cu ea însăși sau chiar de întâlniri cu persoane care nu fac parte din familia ei. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe soția actorului Dragoș Bucur în compania unui bărbat pe terasa unei cafenele din București. Fără să fie însoțită de vreunul dintre cei trei copii ai ei, fetele Sofia și Indira sau băiețeul Kadri, Dana părea relaxată și se bucura atât de cafea, cât și de companie.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

După aproape 17 ani de căsnicie Dragoș și Dana au ajuns la o maturitate emoțională și nu văd nicio problema în faptul că artista a ieșit la o cafea în compania altui bărbat decât soțul ei. De alfel niciodată nu au existat gelozii între ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prietenii virtuali o apreciază pentru naturalețea ei

La aproape 45 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna octombrie, Dana Nălbaru își acceptă vârsta și nu încearcă să mascheze faptul că nu mai este aceeași femeie ca cea care făcea parte din trupa Hi-q și care avea grijă să apară machiată și coafată la fiecare apariție în public. Fără pic de machiaj, lăsând să se observe trecerea timpului și cu o coafură ușor răvășită, Dana arată încă o dată că nu o afectează criticile pe care le-a primit în ultimii ani cu privire la faptul că nu se machiză atunci când iese în oraș sau că nu a apelat la serviciile medicului estetician pentru a-și acoperi ridurile absolut firești apărute o dată cu înaintarea în vârstă.

Pentru că nu a dat apă la moară cârcotașilor care au comentat mereu din acest punct de vedere, prietenii virtuali au început să aprecieze naturalețea artistei și să o complimenteze pentru curajul ei. „Frumoasă, senină...așa fără machiaj”, „Parcă anii nu au trecut, încă am imaginea ta de când ascultam muzica ta minunată”,„Ne place naturalețea ta, Dana. Arăți fenomenal în orice ipostază”, sunt o parte dintre comentariile pe care le primește la fotografiile în care apare nemachiată.