10 Mai, ziua în care nu mai sărbătorim nimic! Dezvăluiri cu Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu pe EVZ PLAY

10 Mai, ziua în care nu mai sărbătorim nimic! Dezvăluiri cu Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu pe EVZ PLAY

"Față in față" cu Alecu Racoviceanu și invitații săi Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni: jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Urși, prinți, regi și dezbateri pe cum trebuie sau nu să arate o campanie care să convingă oamenii să se vaccineze. Astea sunt non-subiecte sau sunt cu adevărat temele care îi fac pe români să vibreze și să participe la dezbateri.

Florian Bichir, Mirel Palada și Octavian Hoandră sunt invitații lui Alecu Racoviceanu la emisiunea Față în față, pe care o puteți urmări pe canalul nostru de Youtube, EVZ Capital , și pe pagina noastră de Facebook.

Intrate în moara celor patru, subiectele aparent derizorii ascund informații importante despre lumea politică, economică din țara noastră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!