O mare vedetă de la PRO TV a fost momită. I s-a oferit un salariu cu multe zerouri

O mare vedetă de la PRO TV a fost momită. I s-a oferit un salariu cu multe zerouri

Orice prezentator ar fi bucuros și onorat să primească oferte cu salarii uriașe de la diferite televiziuni. Cătălin Măruță tocmai a refuzat una. De ce a ales prezentatorul să rămână în trust?

E mândru de ceea ce face la ProTV și cu greu ar putea pleca din acel loc. De ce nu a acceptat Cătălin Măruță oferta unei televiziuni, care i-a dat un salariu imens?

I s-a oferit un salariu cu multe zerouri, dar nu a plecat de la ProTV. Ce-l leagă pe Cătălin Măruță de acest post de televiziune

E foarte legat de ProTV, însă au fost momente când până și Cătălin Măruță s-a gândit dacă să părăsească sau nu trustul. Și asta pentru că oferta primită a fost mai multe decât tentată: un salariu de trei ori mai mare decât îi oferă ProTV-ul. Și totuși, prezentatorul nu s-a clintit din loc. Care să fie motivul?

Ne puteți urmări și pe Google News

Andra le-a explicat tuturor de ce soțul ei iubește ProTV-ul

Răspunsul la această întrebare l-a oferit Andra, prezentă alături de Cătălin la postcast-ul lui Mihai Petre.

„Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte.

Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a declarat cântăreața.

„Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reușești”

Nici Cătălin Măruță nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu completări la ce a menționat frumoasa lui soție.
„Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba.
Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci’”, au fost cuvintele prezentatorului.
În 2008, cei doi și-au jurat credință pentru toată viața. Andra și Măruță sunt părinții a doi copii minunați, Eva Măruță fiind extrem de iubită de internauți, dovadă stând milioanele de următori.