O femeie îl dă în judecată pe prințul Harry pentru că nu s-a căsătorit cu ea

O femeie îl dă în judecată pe prințul Harry pentru că nu s-a căsătorit cu ea Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EVZ

O femeie din India a încercat să-l dea în judecată pe Harry, după ce a fost păcălită pe internet de un impostor care i-a făcut promisiuni false în numele prinţului.

Presa britanică a relatat faptul că Palwinder Kaur a fost contactată pe rețelele sociale de către un presupus duce de Sussex care i-a făcut promisiuni că se va căsători cu ea.

Acum, Kaur a înregistrat  o cerere în instanţă la Înalta Curte Haryana, acuzând faptul că nu a avut parte de o nuntă regală pe care i-a promis-o printul Harry.

Ea a cerut chiar autorităților indiene să emită un mandat internațional de arestare pentru ducele de Sussex, astfel încât poliția să-l poată prinde pe Harry și de al putea fi obligat să-și îndeplinească promisiunea de căsătorie „fără alte întârzieri”.

Avocata susține, de asemenea, că i-a trimis mesaje prințului Charles despre planurile ei de a se căsători cu fiul său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un judecător a catalogat întreaga poveste drept „fantezie”

Cu toate acestea, pledoaria femeii a fost respinsă de judecătorul Arvind Singh Sangwan, care a etichetat-o ​​ca „nimic altceva decât doar fantezia unui visător cu privire la căsătoria cu prințul Harry”.

Mai mult, instanța a descoperit că individul care o înșela lucra dintr-un internet café dintr-un sat din nordul statului Punjab din India.

Pe de altă parte, adevăratul prinț Harry este căsătorit cu fosta actrită Meghan Markle din 2018 și așteaptă al doilea copil cu ea în această vară.

În petiția lui Kaur, care este avocat, se arată că vrea să deschidă „ un proces împotriva prințului Harry Middleton, fiul prințului Charles Middleton, rezident al Regatului Unit”. Mai mult aceasta a cerut poliției din Marii Britanii să ia măsuri împotriva lui, deoarece, în ciuda promisiunii „de a se căsători cu petentul, promisiunea menționată nu a fost îndeplinită”.

Din petiție se observă faptul că femeia este total confuză ca dovadă că l-a numit Harry Middleton şi crede că este căsătorit cu Kate soţia prinţului William.

Interogată de judecătorul dl judecător Arvind Singh Sangwan, ea a recunoscut că nu a fost niciodată în Marea Britanie și nici nu s-a întâlnit cu ducele de Sussex, scrie Mirror.