Prognoza meteo. Marți, temperaturi de primăvară în toată țara. Cum va fi vremea în București

Prognoza meteo. Marți, temperaturi de primăvară în toată țara. Cum va fi vremea în București

Prognoza meteo: Ultima săptămână din februarie aduce un vânt de primăvară. Marți temperatura va fi în continuă creștere în toată țara. În Capitală, vremea va fi caldă.

Prognoza meteo: Marți, temperaturi de primăvară în toată țara! Temperaturile încep să crească în ultima săptămână din februarie, ajungând și la 17 grade Celsius. În Capitală, vremea va fi caldă, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, potrivit România TV.

Prognoza meteo. Marți, temperaturi de primăvară în toată țara!  Nebulozitate joasă sau ceață 

În noaptea de luni spre marți, la munte și în dealurile subcarpatice cerul va fi senin. Totuși în zonele joase de relief, în special din centru, sud și est va fi semnalată nebulozitate joasă sau ceață, asociată și cu chiciură. Izolat va fi burniță și polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între -8 și 7 grade.

La București va fi nebulozitate joasă sau ceață. Temperaturi maxime de 17 grade

La București vor fi fenomene meteo ca nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorășenească până spre -3…-2 grade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marți, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a țării. Mai ales în zonele de deal şi de munte, vremea va fi caldă, iar cerul se va menține mai mult senin. Va fi ceață sau nebulozitate joasă, la începutul zilei local în centru, sud și sud-es, dar și izolat în rest. Noaptea va fi ceață în aproape toate zonele joase de relief.

Ceața va fi pe alocuri asociată cu chiciură, iar izolat va fi burniță și se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 17 grade. Cele mai scăzute valori vor fi în zonele cu ceață mai persistentă, iar cele minime între -5 și 6 grade.

De sâmbătă până luni, valorile de temperatură vor avea variații de la o zi la alta. În general se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în prima parte a intervalului, în mare parte a țării.